Ilmalämpöpumppu hinta

Kilpailuta ilmalämpöpumppu

Keskihinta: 1 954,25 €
Hintavaihtelu: n. 880,00 € - 3 660,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 34%
Kilpailuta ilmalämpöpumppu ilmaiseksi

Ilmalämpöpumpun hinta on keskimäärin noin 700 € – 2.500 € valitusta laitteesta riippuen. Ilmalämpöpumpun asennus maksaa keskimäärin noin 350 € – 900 €, mikäli ILP ja sen tarvikkeet on hankittu valmiiksi. Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna eli asennuksineen on keskimäärin noin 900 € – 4.000 €.

Ilmalämpöpumpun hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • ilmalämpöpumpun koko ja tehokkuus
  • käyttötarkoitus: viilennys vai viilennys ja lämmitys
  • ulko- ja sisäyksiköiden lukumäärä sekä niiden väliset etäisyydet
  • toimituksen sisältö: ilmalämpöpumppu ja asennustyö vai pelkästään asennustyö tai laite

Kustannukset erilaisissa ilmalämpöpumpuissa vaihtelevat pitkälti kohteen vaativuuden mukaan eli kuinka suuri on esimerkiksi lämmitettävän tai viilennettävän alueen pinta-ala. Juuri pinta-alan mukaan mitoitetaan ensinnäkin tarvittavien ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköiden sekä sisäyksiköiden määrä. Halvin ratkaisu voi olla esimerkiksi yhden sisä- ja ulkoyksikön pumppu, jonka voi saada edullisimmillaan esimerkiksi 700 € – 1.200 € hinnalla. Laadukkaaseen pumppuun kannattaa kuitenkin panostaa, sillä monesti sen käyttö- ja huoltokustannukset ovat pienemmät pidemmällä aikavälillä. Samalla on hyvä huomioida myös ILP:n käyttötarkoitus eli hankitaanko se lähtökohtaisesti pelkästään viilentämistä tai lämmitystä varten vai tuleeko sen suoriutua molemmista tehtävistä. Joka tapauksessa ILP on edullinenhalpa ja samalla laadukas ratkaisu, joka toimii monissa erilaisissa kohteissa, varsinkin sähkölämmitteisissä kiinteistöissä.

Joissain kohteissa ilmalämpöpumppu on hankittu valmiiksi ja sille tehdään pelkästään asennus. Toisinaan ILP:a ei ole vielä hankittu, jolloin ostetaan itse laite ja laitteen asentaminen samassa paketissa. Luonnollisesti pelkkä asennustyö on halvempaa suhteessa siihen, että samalla hankitaan myös laite. Itse asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi ulko- ja sisäyksiköiden lukumäärä sekä kuinka pitkä matka niiden välillä on. Nyrkkisääntö on, että välimatkan kasvaessa myös asennuksen hinta voi hieman nousta. Tyypillisesti ulkoyksiköitä asennetaan yksi kappale ja sisäyksiköitä yhdestä kahteen kappaletta – suuremmissa kohteissa määrät voivat olla huomattavasti suurempiakin. Kodinplazan avulla voit tehdä hintavertailun yhdellä tarjouspyynnöllä.

Voit lukea lisätietoja ilmalämpöpumpusta täältä.

Tutustu ilmalämpöpumpusta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä ilmalämpöpumpun hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä