Lasikuitutapetin asennus hinta

Kilpailuta lasikuitutapetin asennus

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta lasikuitutapetin asennus ilmaiseksi

Lasikuitutapetin asentaminen maksaa keskimäärin noin 400 € – 3.000 € seinäpinta-alasta ja alustustöiden laajuudesta riippuen. Esimerkiksi olohuoneen seinien päällystäminen lasikuitutapetilla voisi maksaa 700 €.

Lasikuitutapetin asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • tapetoitava pinta-ala
  • alustustöiden laajuus

Jotta erilaisten seinäpintojen lasikuitutapetointiin liittyviä menoeriä ja kustannuksia voitaisiin tarkastella paremmin, tulee ensin ottaa huomioon alustustöiden laajuus. Alustustöillä voidaan tarkoittaa esimerkiksi vanhan tapetin irrottamista tai seiniin liittyvää tasoitustyötä. Mikäli vanha tapetti irrotetaan, tulisi seuraavaksi selvittää sen materiaali. Tunnetusti työläin irrotettava tapettivaihtoehto on lasikuitutapetti, kun taas muut tapetit lähtevät yleensä pinnoilta helpommin irti. Mikäli vanhan tapetin mukana lähtee palasia seinästä tai tapetin alta paljastuu muita epäkohtia, reikiä tai koloja, tulee ne tasoittaa huolellisesti ennen uuden lasikuitutapetin kiinnittämistä. Näiden lisäksi tulisi ottaa huomioon seinällä mahdolliset olevat pistorasiat tai muut varusteet, jotka täytyy irrottaa ainakin asennuksen ajaksi. Luonnollisesti alustustöiden kasvaessa myös lasikuitutapettien kiinnittämiseen liittyvät kulut kasvavat.

Toinen hyvä indikaattori hintojen ja kulujen muodostumiselle on tapetoitavien pintojen pinta-ala. Ymmärrettävästi esimerkiksi 50 m2 alueelle asennettavan lasikuitutapetin asennustyöt vievät enemmän aikaa suhteessa esimerkiksi 20 m2 alueeseen. Toisaalta pinta-alan kasvaessa myös alustustöiden määrä sekä tarvittavien lasikuitumateriaalien määrät kasvavat, jolloin yleensä hinnatkin ovat suhteessa korkeammat.

Voit lukea lisätietoja lasikuitutapetin asennuksesta täältä.

Tutustu lasikuitutapetin asennuksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä lasikuitutapetin asennuksen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä