Mittatilaus-sohva hinta

Kilpailuta mittatilaus-sohva

Keskihinta: 1 325,00 €
Hintavaihtelu: n. 704,00 € - 2 257,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta mittatilaus-sohva ilmaiseksi

Mittatilaussohvan teettäminen maksaa keskimäärin noin 800 € – 3.000 € sohvan koosta, materiaalista ja monimutkaisuudesta riippuen. Esimerkiksi tavallinen kolmen istuttava kangassohva voisi maksaa noin 1.300 €.

Mittatilaussohvan hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • sohvan koko
  • sohvan materiaali
  • sohvan monimutkaisuus sekä ominaisuudet

Sohvan teettämisen hinta riippuu pitkälti tarvittavan työn määrästä. Teettämistyön hinta sohvalle voi olla sohvasta riippuen todella laaja, noin 600 eurosta aina 12.000 euroon asti. Huomioi kuitenkin, että täysin käsityönä yksilöllisesti valmistetun sohvan hinta on tietenkin aivan eri luokkaa kuin teollisesti valmistetun sarjatuotantosohvan.

Suurin vaikuttava tekijä korjaustyön hintaan on mittatilattavan sohvan koko. Sohvan koko määrittää sen kuinka paljon työtunteja sohva vaati sekä paljonko materiaalia tarvitaan sohvan päällystämiseen.

Materiaalivalinnoilla on myös huomattava vaikutus sohvan lopulliseen hintaan, sillä pintamateriaalia sohva vie 6 metristä ylöspäin. Esimerkiksi sohvakankaiden keskihinta pyörii 50 euron hujakoilla per metri ja tämän perusteella voidaan laskea, että sohvaan menee kangasta 300 euron edestä. Mikäli haluaa päällystää sohvansa nahalla, on tämä luku huomattavasti isompi. Samanlaisia ja laatuisia kankaita löytyy myös monilla eri hinnoilla, joten kannattaa etsiä itselleen juuri sopiva.

Tarjouspyyntöä tehdessä kannattaa tarjouspyyntöön kirjoittaa millaista sohvaa on etsimässä. Kuvailemalla esimerkiksi sohvan väri sekä millaisella päällystysmateriaalilla sohvan haluaisi, annat ammattilaisille mahdollisuuden nähdä visiosi todellisuudessa. Näin yritykset voivat antaa sinulle mahdollisimman tarkkoja tarjouksia.

Voit lukea lisätietoja mittatilaus-sohvasta täältä.

Tutustu mittatilaus-sohvasta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä mittatilaus-sohvan hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä