Parvekeremontti hinta

Kilpailuta parvekeremontti

Keskihinta: 4 244,50 €
Hintavaihtelu: n. 30,80 € - 17 568,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta parvekeremontti ilmaiseksi

Parvekkeen remontointi pientalossa maksaa keskimäärin noin 350 € – 4.500 € remontin laajuudesta, tyypistä ja parvekkeen koosta riippuen. Yksittäisen parvekkeen sisustusmielessä tehtävä pintaremontti voisi maksaa esimerkiksi 550 €. Suurempien remonttikohteiden, kuten taloyhtiöiden kohdalla hinta kasvaa suunnilleen samassa suhteessa työmäärän kanssa.

Parvekeremontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • tehdäänkö ”säilyttävä” remontti
  • uusitaanko parvekkeen rakenteita
  • parveketöiden laajuus
  • parvekkeiden lukumäärä

Parvekeremontin hinta määräytyy pitkälti remontin laajuuden mukaan. Yksittäisen parvekkeen laudoitus ja lasittaminen voisi maksaa esimerkiksi noin 2.500 euroa, kun taas rivitaloyhtiön parvekkeiden maalauksen kustannus olisi noin 10.000 euron ja 15.000 euron välillä. Laajemman ja kokonaisvaltaisen parvekesaneerauksen hinta voi olla kymmenistä tuhansista satoihin tuhansiin euroihin.

Isomman parvekeremontin hintaan vaikuttaa ensisijaisesti parvekkeen rakennustapa. Osa parvekkeista on mahdollistaa kunnostaa helposti, kun taas osa parvekkeista pitää rakentaa kokonaan uudelleen. Riippuen saneeraustavasta voi parvekkeiden kunnostuksen hinta vaihdella jopa 60–70 prosenttia. Varsinkin uutta asuntoa ostavalle tämä on huomion arvoinen asia, sillä edessä voi olla 4.000 euron urakka tai 15.000 euron laaja muutostyö. Hinnoilla on väliä, joten parvekkeelle tehtävän urakan laajuudesta kannattaa olla selvillä. Keskiarvollisesti parvekkeen perussaneeraus maksaa noin 4.000–6.000 euroa parveketta kohti, mutta pienemmät esimerkiksi parvekkeen sisustusmielessä tehdyt remontit ovat tietenkin huomattavasti halvempia sekä helpompia ja nopeampia toteuttaa.

Voit lukea lisätietoja parvekeremontista täältä.

Tutustu parvekeremontista jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä parvekeremontin hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä