Rakennuspalvelu hinta

Kilpailuta rakennuspalvelu

Keskihinta: 3 232,38 €
Hintavaihtelu: n. 30,80 € - 14 640,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta rakennuspalvelu ilmaiseksi

Rakentamispalvelut maksavat keskimäärin noin 10.000 € - 60.000 € rakennuksen tyypistä, koosta ja palveluiden sisällöstä riippuen. Esimerkiksi hirsimökin pystytysurakka voisi maksaa 12.500 € ja omakotitalon rakennustyö 40.000 €. 

Rakennuspalvelun hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • palveluiden sisältö
  • kohteen ominaisuudet

Rakentamispalvelut maksavat keskimäärin noin 30 € – 50 € tunnilta ilman työkoneita. Työkoneiden kanssa tuntihinnat vaihtelevat noin 40 € – 85 € välillä. Myös urakkahinnoittelu on mahdollista.

Koska rakennuttamispalvelut ovat niin laaja kokonaisuus, tulisi kontekstin selvennyksen vuoksi huomio kiinnittää ensin kohteen ominaisuuksiin. Pääsääntöisesti erilaiset rakennustyöt voivat liittyä esimerkiksi perustamiseen, maanrakentamiseen, remontteihin tai rakentamiseen. Kohteen rakennuspinta-ala on aina hyvä indikaattori, sillä sen avulla voidaan arvioida ainakin suuntaa antavasti rakentamispalveluista muodostuvia hintoja.

Toinen elementti on tietenkin palveluiden sisältö eli mitä kohteessa tehdään. Joissakin projekteissa tarvitaan rakennusmiestä projektin alkumetreiltä projektin viimeistelyyn, kun taas osassa työmaista tarvitaan apua vain yhteen vaiheeseen, esimerkiksi sisätilojen pinnoitukseen. Mitä eksaktimpi kokonaisuus on kyseessä, sitä helpommin voidaan käyttää urakkahinnoittelua. Toisaalta jos töitä tehdään vähän siellä täällä ja kokonaisuuden määritteleminen on haastavaa, voidaan yhtä hyvin palvelut hinnoitella myös tuntiveloituksen perusteella.

Voit lukea lisätietoja rakennuspalvelusta täältä.

Tutustu rakennuspalvelusta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä rakennuspalvelun hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä