Seinän laatoitus hinta

Kilpailuta seinän laatoitus

Keskihinta: 1 837,50 €
Hintavaihtelu: n. 220,00 € - 4 270,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta seinän laatoitus ilmaiseksi

Seinien laatoittaminen maksaa keskimäärin noin 200 € – 600 € laatoitettavaa seinää kohden riippuen pinta-alasta, tilan käyttötarkoituksesta, seinälaatan koosta ja tarvittavista pohjatöistä riippuen. Esimerkiksi kylpyhuoneen seinien laatoitus voisi maksaa yhteensä 1.500 €.

Seinän laatoituksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • laatoitettavan seinän pinta-ala
  • onko kyseessä kuivatila vai märkätila
  • seinälaatan koko
  • mahdolliset pohjatyöt: vanhojen laattojen purku, seinien tasoitus jne.

Kun lähdetään tarkastelemaan erilaisten seinäpintojen laatoituksista tai kaakeloinnista syntyviä kustannuksia, kannattaa ensin suunnata huomio laatoitettavan seinän kokoon. Pinta-ala on aina hyvä indikaattori ja monesti seinien laatoitustyöt hinnoitellaankin sen perusteella, esimerkiksi 25 € / m2 tai 38 € / m2, riippuen kohteesta. Toisaalta yhtä hyvin voidaan käyttää myös urakkahintaa. Joka tapauksessa yleensä seinäpintojen pinta-alan kasvaessa myös niihin liittyvät kaakelointityöt kustannuksineen kasvavat.

Toinen tärkeä hintaelementti on tietenkin seinäpintojen ominaisuuksiin liittyvä eli tehdäänkö laatoittaminen kuivassa tilassa, kuten keittiössä tai olohuoneessa vai märkätilassa, kuten kylpyhuoneessa, saunassa tai pesuhuoneessa. Kuivatiloissa tehtävät laatoitukset ovat siinä mielessä yksinkertaisempia, että esimerkiksi vedeneristystä ei silloin tarvita. Myös seinälaatan koolla on väliä ja esimerkiksi suurempikokoisten laattojen kiinnittäminen voi olla nopeampaa.

Viimeisenä aspektina käsitellään seiniin liittyvät mahdolliset pohjatyöt, jotka saattavat lisätä hintoja tuntuvastikin. Monesti esimerkiksi märkätiloissa vanhat laatat puretaan ensin pois ennen uusien asentamista. Mahdollinen vesieristyksen tekeminen tai seinien tasoittaminen saattaa myös nostaa hintoja. Tarkimman arvion seinien laatoituksiin liittyvistä kustannuksista saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazan kautta.

Voit lukea lisätietoja seinän laatoituksesta täältä.

Tutustu seinän laatoituksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä seinän laatoituksen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä