Seinän rappaus hinta

Kilpailuta seinän rappaus

Keskihinta: 4 910,29 €
Hintavaihtelu: n. 440,00 € - 18 300,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta seinän rappaus ilmaiseksi

Seinien rappaus maksaa keskimäärin noin 400 € – 15.000 € seinien tyypistä, lukumäärästä, pinta-alasta ja kunnosta riippuen. Esimerkiksi yhden sisätiloissa olevan seinän rappaaminen voisi maksaa 400 € ja yhden ulkoseinän rappaaminen 1.200 €.

Seinän rappauksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • rapataanko seinäpinnat sisällä vai ulkona
  • seinäpintojen tasoituksen tarve
  • seinäpintojen kunto ennen rappausta 
  • rapattavien seinien lukumäärä ja pinta-ala

Jotta erilaisiin seiniin kohdistuvia rappaustöitä ja niiden hinnoittelua olisi mielekästä tehdä, tulisi ensimmäiseksi tehdä rajaus ulko- ja sisäseinän välille. Lähtökohtaisesti ulkoseiniin kohdistuvat rappaustyöt ovat kustannuksiltaan korkeammat ei ainoastaan suurempien pinta-alojen takia, vaan myös suojaukseen liittyvien elementtien takia. Sisäseinäpinnoilla rappauksia tehdään enemmänkin kevyempinä versioina antamaan huonetilalle esimerkiksi sisustuksellista tyylikkyyttä, kun taas ulkopinnoilla rappauksen tulee antaa seinälle suojaa mm. vaihtelevia sääolosuhteita varten.

Toinen hyvä ja merkityksellinen hintatekijä on seinäpintojen kunto ja tarvitsevatko ne tasoitusta. Joissakin kohteissa vanha rappaus poistetaan kokonaan tai osittain ja silloin voidaan puhua kalliimmista, noin 60 € – 90 € neliöhinnoista kokonaisrappauksen osalta. Mikäli seinäpinnan kunto on hyvä tai valmiiksi täysin tasainen, selvitään usein noin 25 € – 55 € neliöhinnoilla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jokainen kohde on omanlaisensa ja tarkimman hinta-arvion seinän rappaamisesta saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazan kautta.

Lopuksi on tietenkin hyvä tarkastella rapattavien seinien lukumäärää sekä pinta-alaa. Joissakin kohteissa rapataan vain yksi seinä kokonaan tai osittain ja toisissa kohteissa rapataan rakennuksen jokainen ulkoseinä. Ymmärrettävistä syistä pinta-alan kasvaessa myös seinäpintojen rappauksiin liittyvät menoerät kasvavat.

Voit lukea lisätietoja seinän rappauksesta täältä.

Tutustu seinän rappauksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä seinän rappauksen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä