Sulakkeen vaihto hinta

Kilpailuta sulakkeen vaihto

Keskihinta: 179,17 €
Hintavaihtelu: n. 88,00 € - 366,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta sulakkeen vaihto ilmaiseksi

Sulakkeen vaihtaminen maksaa keskimäärin noin 20 € – 300 € kiinteistön sijainnista ja vaihdettavien sulakkeiden lukumäärästä riippuen. Esimerkiksi lähellä asutuskeskusta olevan kerrostaloasunnon yhden sulakkeen vaihtaminen voisi maksaa 25 €. Kun välimatkat pitenevät haja-asutusalueelle, voisi hinta olla noin 40 €.

Sulakkeen vaihdon hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • kiinteistön sijainti
  • vaihdettavien sulakkeiden lukumäärä

Onko asunnostasi mennyt sähköt poikki eli esimerkiksi kodinkoneet tai valaisimet eivät toimi? Syynä kokonaiseen tai osittaiseen sähkökatkokseen voi hyvinkin olla sulakkeen palaminen. Mikäli osa valaisimista toimii, saattaa kyseessä olla ryhmäsulakkeen palaminen. Löydät asuntosi sisältä sähkökeskuksen, josta voit tarkistaa siihen sopivat sulakekoot ja hankkia niitä jo etukäteen vastaisuuden varalle. Yleensä kiinteistöjen, kuten omakotitalojen ja kerrostalojen sulakkeet sijaitsevat asunnon eteisessä tai eteisen lähettyvillä teknisessä tilassa. Tämä ns. sulaketaulu näyttää asuntokohtaisen pääkytkimen sekä mahdolliset ryhmäsulakkeet.

Jos epäilet, että kyseessä viallinen sähkölaite tai mahdollinen vika sähkökaapeleissa, kannattaa sähkölaitteiden käyttäminen lopettaa heti ja viedä tarkistettavaksi tai korjattavaksi ammattiliikkeeseen. Kannattaa myös huomioida, että ylikuormitus on yleinen syy sulakkeen palamiseen. Tarkista siis, ettei asunnossasi ole käytössä samaan aikaan useita eri sähkölaitteita, kuten kotiteatterijärjestelmä, tietokone, televisio jne.

Voit lukea lisätietoja sulakkeen vaihdosta täältä.

Tutustu sulakkeen vaihdosta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä sulakkeen vaihdon hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä