Talopaketti hinta

Kilpailuta talopaketti

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta talopaketti ilmaiseksi

Talopaketin hankkiminen maksaa keskimäärin noin 80.000 € – 400.000 € riippuen esimerkiksi pakettitalon koosta, valmiusasteesta ja toimitussisällöstä. Hinta kattaa yleensä noin 25-90% kaikista rakennuskustannuksista.

Talopaketin hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • talopaketin valmiusaste: vesikattovalmis, muuttovalmis, avaimet käteen jne.
  • pakettitalon pinta-ala ja kerrosten lukumäärä
  • talopakettille tehtävät toimenpiteet: perustukset, rakentaminen, pystytys jne.
  • talopaketin toimitussisällön ulkopuoliset työt ja suunnitelmat

Talopakettien hinnat alkavat noin 600 eurosta per neliömetri, mutta keskimääräinen neliöhinta talolle liikkuu noin 3 000 euron luokassa. Keskimäärin mitä suuremmat talon valitsee, sitä pienempi neliöhinta sekä suuremmat kokonaiskustannukset. Talopakotin valmiusaste vaikuttaa myös kokonaiskustannuksiin. Kuten lähes kaikessa rakentamisessa, myös talopaketin rakennuksessa kokonaiskustannuksissa säästäminen onnistuu parhaiten tekemällä itse sellaisia asioita, joita haluaa ja pystyy itse tekemään. Materiaalit ovat myös yksi suurimpia menoeriä talopaketin rakentamisessa, oikein valitsemalla tai kilpailuttamalla erilaiset materiaalitoimittajat, voit säästää huomattavia summia.

Jos päätät vertailla eri vaihtoehtoja, kannattaa kiinnittää huomiota talopaketin toimitussisältöön. On erittäin mahdollista, että talopaketteja valmistavien toimittajien välillä on isoja eroja esimerkiksi maatöiden, perustusten, ovien, ikkunoiden, seinien, eristysten, maalausten ja pihatöiden osalta.

Keskimääräisesti talopakettiin sisältyy runkorakenteet sekä niiden asennus, vesikaton rakenteet, aluskatteet, ulkoverhous, ikkunat sekä muuta erilaista irtotavaraa.

Mikäli toimittaja ei tarjoa sinulle kaikkia vaiheita sisältävällä – aidolla – avaimet käteen periaatteella, voit kilpailuttaa loput tarvitsemistasi töistä ja työvaiheista Kodinplazan kautta.

Voit lukea lisätietoja täältä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä talopaketin hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä