Tiiliseinän korjaus hinta

Kilpailuta tiiliseinän korjaus

Keskihinta: 760,33 €
Hintavaihtelu: n. 40,48 € - 2 684,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta tiiliseinän korjaus ilmaiseksi

Tiiliseinän korjauttaminen maksaa keskimäärin noin 300 € – 4.000 € seinätyypistä sekä vaurioiden määrästä ja laajuudesta riippuen. Esimerkiksi yksittäisen halkeaman paikkaus voisi maksaa 350 €, kun taas rappauksen uusiminen kokonaan voisi maksaa 6.000 €.

Tiiliseinän korjauksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • korjataanko tiilipinta ulkona vai sisällä
  • korjattavien tiiliseinien pinta-ala ja lukumäärä
  • tiilipinnoissa olevien vaurioiden lukumäärä ja koko

Kuten monissa muissakin tiiliseiniin kohdistuvissa urakkatöissä, myös korjaustöissä kirjo on erittäin laaja ja monipuolinen. Hintojen kartoittaminen on kuitenkin mahdollista tehdä ainakin suuntaa antavasti esimerkiksi seuraavien asioiden perusteella. Lähtökohtaisesti asuntojen tai rakennusten sisällä tapahtuvat tiilipintojen korjaus-, paikkaus- tai kunnostustyöt ovat ainakin keskiarvollisesti hieman halvempia teettää, sillä usein kyse on yksittäisistä vauriokohdista eikä niinkään suurten pinta-alojen korjaamisesta. Ulkona tehtävät kunnostustoimet tiilijulkisivuun ovat puolestaan yleensä suurempia.

Tästä päästäänkin siihen kuinka laajoista korjaustoimenpiteistä on tiilipintojen kohdalla kyse. Toisinaan saatetaan korjata esimerkiksi yksi pienempi hiushalkeama, välillä halkeamat ovat isompia ja niitä on useampia ja niitä löytyy enemmän kuin yhdeltä seinältä. Toinen yleinen kunnostustyö liittyy tiilisaumojen uusimiseen tai paikkaamiseen. Tätä varten kannattaakin yrittää kartoittaa saumojen kunto mahdollisimman tarkasti, sillä huonokuntoisten ja suurten saumamäärien korjaaminen vie enemmän aikaa ja sitä kautta lisää myös kustannuksia. Sama koskee myös mahdollisesti haljenneita tai vaihdettavia tiiliskiviä. Joka tapauksessa hyviä indikaattoreita korjaustöille ovat aina kunnostettavien tiiliseinien lukumäärä ja pinta-ala.

Voit lukea lisätietoja tiiliseinän korjauksesta täältä.

Tutustu tiiliseinän korjauksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä tiiliseinän korjauksen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä