Tiiliseinän rappaus hinta

Kilpailuta tiiliseinän rappaus

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta tiiliseinän rappaus ilmaiseksi

Tiiliseinän rappaaminen maksaa yhtä seinää kohden keskimäärin noin 500 € – 2.500 € seinän tyypistä, koosta ja kunnosta riippuen. Esimerkiksi omakotitalon ulkoseinien rappaus voisi maksaa yhteensä 12.500 €.

Tiiliseinän rappauksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • rapataanko tiilipinnat ulkona vai sisällä
  • tiiliseinän kunto ennen rappausta 
  • rapattavien tiiliseinien pinta-ala ja lukumäärä
  • tarvitseeko pintoja tasoittaa

Niin moniulotteisia töitä kuin erilaisten tiilipintojen rappaukset ovatkin, voidaan suuntaa antavaa hintaa arvioida ensinnäkin sen perusteella, missä rappaus tai slammaus tehdään. Yleensä tiiliseiniä käsitellään joko ulkona tai sisällä, riippuen tietenkin kohteesta. Ulkona tehtävät tiilipintojen käsittelyt ovat monesti hieman kalliimpia, sillä pinta-alat ovat suurempia samoin kuin myös valmistelutyöt. Mikäli ulkotiiliseinä rapataan, on siinä usein mahdollisesti ovi- tai ikkuna-aukkoja. Toisaalta myös erilaisten sadevesijärjestelmätuotteiden, kuten rännien väliaikainen irrottaminen saattaa olla tarpeen.

Olennainen hintatekijä on myös tiiliseinän kunto riippumatta siitä, onko se sisä- vai ulkotiloissa. Ulkoseinissä olevat hiushalkeamat kannattaa avata suuremmiksi, täyttää laastilla ja mahdollisesti vahvistaa myös verkolla. Myös sisätiloissa esiintyvät hiushalkeamat tai suuremmatkin reiät tulee täyttää asianmukaisesti. Monesti ennen rappausta tehdään myös tiilipintojen tasoitus, riippuen kohteen vaatimuksista.

Viimeisenä aspektina onkin rapattavien tiiliseinien lukumäärä ja pinta-ala. Nyrkkisääntö on, että pinta-alan kasvaessa myös tiiliseiniin kohdistuvien rappaustöiden hinta kasvaa a) tarvittavien materiaalien, b) tarvittavien pohjustustöiden sekä c) rappaukseen käytettävän ajan perusteella.

Voit lukea lisätietoja tiiliseinän rappauksesta täältä.

Tutustu tiiliseinän rappauksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä tiiliseinän rappauksen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä