Viemäriremontti hinta

Kilpailuta viemäriremontti

Keskihinta: 7 820,37 €
Hintavaihtelu: n. 440,00 € - 18 300,00 €
Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä
Selvitä hintataso ja säästä jopa 30%
Kilpailuta viemäriremontti ilmaiseksi

Viemärisaneerauksen hinta on keskimäärin noin 6.000 € – 50.000 € kohteesta, viemäriverkoston koosta ja työmenetelmästä riippuen. Esimerkiksi paritalon viemärisaneeraus ruiskupinnoituksella voisi maksaa 6.500 €. Omakotitalon viemärien uusinta sujuttamalla voisi puolestaan maksaa noin 15.000 €.

Viemäriremontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • remonttiin valittu menetelmä
  • rakennuksen viemäriverkoston koko

Työn hintaan vaikuttaa eniten valittu saneerausmenetelmä, sillä täyden remontin hinta, jossa vaihdetaan kaikki putket uusiin, on huomattavasti suurempi verrattuna esimerkiksi viemäriputkiston pinnoitukseen. Viemärisaneeraus voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Erilaiset putkien pinnoittamiset sekä sukittamiset ovat varteenotettava vaihtoehto tavalliselle viemäriputkien vaihdolle: yleisesti ne ovat huomattavasti edullisempia ja yhtä luotettavia kuin putkien vaihtaminenkin.

Tärkeää viemärisaneerauksessa on valita tekijäksi luotettava kumppani. Luotettava yritys tekee laadukasta jälkeä ja pystyy valitsemaan kyseiseen rakennukseen parhaiten sopivan kunnostusmenetelmän.

Muista, että voit saada viemärisaneerauksista myös kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennykseen kuuluu esimerkiksi asunnon remontointi, jota teetetään kotona tai vapaa-ajan asunnossa.

Kun täytät tarjouspyyntöäsi sivuillamme, suosittelemme kertomaan yrityksille mahdollisimman tarkkaan tarvitsemastasi palvelusta. Kerro mihin ja millaiseen tilaan tai kotiin olet viemärisaneerausta etsimässä. Ilmoita tietojesi mukaan millaisessa kunnossa viemäristö on, sekä mistä materiaalista viemäriputkisto on valmistettu. Näin yritykset osaavat antaa sinulle mahdollisimman tarkan tarjouksen.

Voit lukea lisätietoja viemäriremontista täältä.

Tutustu viemäriremontista jätettyihin tarjouspyyntöihin

Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä viemäriremontin hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä