Nuohous- ja Ilmastointitohtorit Oy
Nuohous- ja Ilmastointitohtorit Oy
Yritysmuoto
Osakeyhtiö
Henkilöstön määrä
23
Ennakkoperintärekisteri
(kotitalousvähennys mahdollista)
ALV-rekisteri
Työnantajarekisteri
Kaupparekisteri

Löydä paras yritys etsimällesi palvelulle

  • Vastaanota ilmaiseksi alueesi yritysten tarjoukset
  • Nopeuta vertailua ja valitse paras yritys helpommin
Katso kaikki palvelut ja jätä tarjouspyyntö

Yrityksen esittely – Nuohous- ja Ilmastointitohtorit Oy

Olemme vuonna 2007 kahden veljeksen perustama NUOHOUS ja ILMASTOINTIalan yritys. Olemme viime vuosina voimakkaasti liiketoiminnaltamme kasvanut, Jurvassa pääpaikkaa pitävä perheyritys. Vuonna 2018 työllistämme noin kaksikymmentä vakituista henkilöä, henkilökuntamme ollessa erittäin ammattitaitoista sekä luotettua. Tästä osoituksena esimerkiksi henkilökunnan turvaluokitus, turvaluokitusta vaativiin kohteisiin.
NUOHOUKSEN osalta toimimme nykyisin Jurvan, Teuvan ja Kauhajoen kuntien piirinuohoojayrityksenä. Liiketoimintamme pääpainon kuitenkin ollessa SISÄILMAPALVELUIDEN tuottamisessa, minkä osalta palvelemme asiakkaitamme kattavasti kaikissa kiinteistön SISÄILMAAN liittyvissä asioissa.
SISÄILMAPALVELUIDEN asiakkaamme koostuvat omakotiasujasta, kuntiin ja kaupunkeihin sekä aina globaaleihin pörssiyhtiön omistamiin kiinteistöihin. Yrityksemme omaa erittäin kattavat kumppani ja yhteistyöverkostot, mikä tekee meistä luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin kiinteistöön liittyvissä SISÄILMA ja ENERGIATEHOKKUUS kysymyksissä.
Erikoisosaamistamme ovat erityisesti vaativat KUITUKORJAUKSET sekä ILMAMÄÄRIEN SEKÄ PAINESUHTEIDEN MITTAUKSET JA SÄÄDÖT. Säätöosaamistamme kuvaa mm. se, että olemme viides yritys Suomessa, joka mittaa ja säätää huippuvaativia lääkevalmistustiloja. Suoritamme lisäksi taloyhtiöiden ilmanvaihdon ENERGIATEHOKKUUS ja ILMANVAIHDONAUTOMAATIO saneerauksia sekä ENERGIAKORJAUKSIA..

Yrityksen kotisivut: https://www.nuohousjailmastointi.fi/