Sisäkaton koolaus

Sisäkaton koolaus – Mitä tarkoittaa sisäkaton koolaus?

Sisäkaton koolaus

Tarvitsetko palvelua sisäkaton koolaus?

Kilpailuta sisäkaton koolaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sisäkaton koolaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 08.06.2023 klo 06:06

Sisäkattojen koolauksia tehdään monissa erilaisissa tiloissa sekä erilaisten tarkoitusten takia. Koolauksen jälkeen sisäkatto voidaan esimerkiksi levyttää tai paneloida.

Mitä maksaa sisäkaton koolaus?

Katso hintasivu: Sisäkaton koolaus hinta

Saako sisäkaton koolauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisäkaton koolaus saa kotitalousvähennystä. Sisäkaton koolaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sisäkaton koolauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Saunan katon koolaus

Sauna on vain yksi lukuisista kodin tai kiinteistön osa-alueista, joihin voidaan tehdä sisäkaton oikaisu. Panelointi on monesti osa saunan katerakennetta ja katon tulee olla suora ennen kuin panelointi voidaan tehdä. Koolaus voidaan tehdä myös saunan seiniin, joissa käytetään myös monesti verhoiluna panelointia.

Alakaton koolaus esimerkiksi autotallissa

Koolaus esimerkiksi autotallissa tehdään lankaa tai laseria hyödyntäen ottamalla lähtömitat tilan kummastakin päästä. Näin saadaan muodostettua suora koolauslinja, johon voidaan sitten myöhemmin asentaa höyrynsulkumuovit, koolingit eli koolauspuut sekä mahdollinen eristys kipsilevylle esimerkiksi alakattovillojen osalta.

Alaslasketun katon koolaus

Ensinnäkin on hyvä tiedostaa, mikä on alaslaskettu katto. Esimerkiksi huonekorkeuden ollessa tarpeeksi suuri, voidaan haluttuun tilaa rakentaa uusi katto vanhan tai nykyisen katon tilalle. Uuden katon rakentaminen voi tapahtua monista eri syistä, kuten paneelikaton rakennuksesta tai LVIS-teknisistä ratkaisuista. Alaslaskettujen kattojen koolauksessa käytetään samoja menetelmiä kuin muissakin sisäkattotyypeissä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Katon koolaus
Sisäkaton koolaus

Kilpailuta sisäkaton koolaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä