Pyydä urakkatarjous useilta yrityksiltä

Kilpailuta urakkasi jopa minuuteissa. Vastaanota useita urakkatarjouksia yhdellä tarjouspyynnöllä.

Kodinplaza

Kilpailuta urakkasi kaikkialla Suomessa

Oletko teettämässä urakkaa, haluat löytää laadukkaan urakoitsijan tai selvittää urakan hinnan? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Kodinplaza auttaa sinua kilpailuttamaan urakkasi helposti ja nopeasti netissä.

Urakkakilpailutus on loppujen lopuksi erittäin yksinkertaista, jätä vain yksi urakkatarjouspyyntö ja aloita urakkatarjousten vastaanottaminen jopa minuuteissa. Tarvitset sitten pienempää talonsaneerausurakkaa tai suurempaa maanrakennusurakkaa, löydät Kodinplazasta luotettavat, osaavat sekä taustatarkistetut urakoitsijat.

Urakkakilpailutus on nyt mahdollista tehdä netissä

Urakoiden kilpailuttaminen niiden koosta riippumatta onnistuu nykyään parhaiten yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat aina ilmoituksen sähköpostiisi, kun urakoitsija lähettää sinulle hinta-arvion urakasta tai katsoo urakkatarjouspyyntöösi liittyvät dokumentit, tiedot tai muut liitteet.

Miksi useiden urakkatarjousten pyytäminen on järkevää? Tähän on useita syitä, joista keskustellaan tarkemmin tässä kappaleessa. Ihan ensimmäiseksi voitaisiin tarkastella urakkahintoja. Monet meistä eivät halua maksaa urakasta tarpeettoman suurta hintaa ja sama on varmasti totta myös omalla kohdallasi. 3-10 urakkatarjouksella saat jo erittäin kattavan yleiskuvan hintatasosta sekä urakoitsijoiden palveluiden sisällöstä.

Toiseksi, et myöskään haluaisi varmastikaan päästä urakasta liian halvalla, sillä silloin urakan laatu saattaa kärsiä ja joudut ehkä teettämään myöhemmin korjaustöitä jo kerran valmistuneeseen urakkaan.

Kolmanneksi, kilpailuttamalla urakkasi voit olla rauhallisin mielin alusta loppuun saakka. Mitä enemmän laitat resursseja kilpailutukseen, sitä suuremmalla todennäköisyydellä löydät omaa tarvettasi parhaiten vastaavan urakoitsijan. Tämän lisäksi haluat myös löytää urakoitsijan, jolla on taustat kunnossa sekä aiempaa kokemusta vastaavanlaisista urakoista.

Kodinplazassa saat yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia

Älä maksa liikaa

Yhdellä tarjouspyynnöllä jopa 3+ tarjousta

Kodinplazaa on ilmaista käyttää

Ilmainen ei sitoutumista

Lue arvostelut, vertaa hinnat ja valitse paras

Kodinplazassa on suuri määrä yrityksiä

Yli 3 500 yrityskäyttäjää

Löydä taustatarkistettu ja luotettava yritys helposti

Kodinplaza on täysin Suomalainen palvelu

Täysin suomalainen palvelu

Noin 100 000 tarjouspyyntöä vuosittain