Kilpailuta taloyhtiön remontit ja palvelut

Taloyhtiön palveluiden kilpailuttaminen on nyt helppoa netissä. Vastaanota useita tarjouksia yhdellä tarjouspyynnöllä.

Kuinka Kodinplaza toimii taloyhtiön näkökulmasta?

1. Jätä tarjouspyyntö

Kerro hieman kohteestasi ja lisää halutessasi liitteeksi esimerkiksi kuvia tai muuta dokumentaatiota. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua palvelun tilaamiseen.

2. Vertaile yritysten antamia tarjouksia

Saat kauttamme vähintään viisi yhteydenottoa per tarjouspyyntö. Selaa tarjouksia ja vertaile yrityksiä helposti ja läpinäkyvästi.

3. Tutustu tarkemmin potentiaalisiin yrityksiin

Katso yrityksen saamia suosituksia sekä yrityksen omat referenssit ja takuut. Pyydä halutessasi kiinnostuneet tekijät tutustumaan kohteeseesi tarkemmin.

4. Valitse tekijä

Valitse paras yritys ja tee sovitusta työstä kirjallinen sopimus. Sopimuksen tekeminen on vaivatonta myös esimerkiksi Kodinplazan kautta.

5. Arvostele yritys työn jälkeen

Kerro meille, kuinka yritys suoriutui työstä. Näin autat yrityksen mahdollisia asiakkaita tekemään parempia päätöksiä tulevaisuudessa.

Kuinka Kodinplaza toimii taloyhtiön näkökulmasta

Oletko isännöitsijä tai taloyhtiön edustaja?

Jos vastaus on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Isännöitsijänä tai taloyhtiön edustajana kilpailutat kaikki taloyhtiöpalvelut helposti ja nopeasti yhdestä ja samasta paikasta. Tarkistamme jokaisen yrityksen rekisteritiedot rekisteröitymisen yhteydessä, joten palveluntarjoajien vertailu on vaivatonta ja läpinäkyvää.

Tarvitsee taloyhtiösi sitten pihatöitä, siivouspalvelua, kattohuoltoa, LVIS-urakointia, maalausta tai suurempaa remonttiurakointia, tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä kaikki työstä kiinnostuneet ja vapaana olevat urakoitsijat.

Nyt tiedät, mitä hyötyä Kodinplazasta on.

Jätä tarjouspyyntö taloyhtiön remonteista tai palveluista.

Katso kaikki kilpailutettavat palvelut