Oletko yrittäjä, kevytyrittäjä tai työskentelet yrityksessä?

Päätä itse, milloin ja mihin tarjouspyyntöön tarjoat. Liity mukaan ja tutustu ilmaiseksi.

1/2: Käyttäjän tiedot 2/2: Yrityksen tiedot

Täytä ensimmäiseksi perustiedot

Miksi käyttää Kodinplazaa?

Suuri asiakasvirta heti käytössäsi

Täytä kalenteria joustavasti

Ei kuukausimaksua eikä liittymiskuluja

Tietoa yrityksille: usein kysytyt kysymykset

Etkö löydä vastausta tai tarvitsetko lisätietoja? Asiakaspalvelu auttaa mielellään asiakaspalvelu@kodinplaza.fi

Kodinplaza.fi kerää tarjouspyyntöjä kaikkialta Suomesta ja tuo ne yhteen paikkaan helposti näkyville yrityksen omaan hallintapaneeliin. Yritykselle Kodinplaza on asiakashankintakanava, josta saa valmiin asiakaskontaktin.

Tarjouspyyntöihin on kerätty palvelun perustiedot ja lisäksi yritys voi suodattaa näkyvillä olevia palveluita monipuolisesti.

Palveluun liittyminen, tarjouspyyntöjen selaaminen sekä niihin vastaaminen on täysin ilmaista. Maksettavaksi tulevat ainoastaan toteutumispalkkiot niistä tarjouspyynnöistä, joihin yritys saa tehtyä kaupan. Ei mitään muita kuluja. Tarjouspyyntökohtaiset toteutumispalkkiot näytetään hallintapaneelin sisällä.

Kodinplazan ensisijaisena hyötynä on kaupan osapuolten transaktiokustannusten vähentäminen fasilitoimalla kotitalous- sekä liikekiinteistöpalvelujen kysynnän ja tarjonnan kohtaamista mahdollisimman tehokkaasti.

Esimerkiksi IV-kanavien puhdistuksen toteutuminen maksaa yritykselle keskimäärin noin 60,00 € Googlessa mainostamalla (40 klikkausta * 1,50 € hinta/per klikkaus). Vastaava toteutumispalkkio olisi Kodinplazan kautta ainoastaan noin 9,90 €.

Kodinplazan avulla myös asiaakkaasi säästää!

Suuri asiakasvirta heti käytössäsi: Kodinplazaan jätetään kuukausittain tuhansia tarjouspyyntöjä. Asiakkaiden yhteystiedot sekä lähettämäsi tarjoukset ovat aina kätesi ulottuvilla. Ei enää muistilappuja tai sähköpostisotkuja!

Hallitse kalenteria tehokkaasti: Päätä itse milloin ja mihin tarjouspyyntöihin tarjoat. Ota toimeksiantoja peräkkäin samalle alueella tai sopivalle ajankohdalle. Ei enää tyhjää kalenteria

Edullinen ja selkeä hinnoittelu: Todennäköisesti halvin asiakashankintakanava, mitä tulet käyttämään.

Täytä ja lähetä tämän sivun yläosassa oleva lomake. Saat tunnukset palveluun, kun olemme tarkistaneet yrityksen perustiedot ja julkiset verovelkatiedot.

Kirjaudu Kodinplazaan omilla tunnuksillasi tai käytä sähköpostiviesteissä olevaa sisäänkirjautumislinkkiä. Kaikki tarjouspyynnöt näkyvät yrityksen omassa hallintapaneelissa.

Kyllä. Pääkäyttäjä voi lisätä palveluun myös muita yritykseen kuuluvia henkilöitä.

Nyt tiedät, miten Kodinplaza toimii yrityksille.

Liity mukaan ja kastava yrityksesi myyntiä täysin riskittömästi.

Siirry lomakkeelle tästä