Liity mukaan yrityksenä

1. Yrityksen perustiedot

2. Käyttäjän perustiedot

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua? Soita asiakaspalveluumme 050 5388 338.

Miksi käyttää kodinplazaa?

 • Suuri asiakasvirta heti käytössäsi
 • Täytä kalenteria joustavasti
 • Ei kuukausimaksuja eikä liittymiskuluja
Suomalaista palvelua - Kodinplaza.fi

Miten Kodinplaza toimii yrityksille?


Kodinplaza.fi kerää tarjouspyynnöt kaikkialta Suomesta ja tuo ne yhteen paikkaan helposti näkyville yrityksen omaan hallintapaneeliin. Tarjouspyyntöihin on kerätty palvelun perustiedot ja lisäksi yritys voi suodattaa näkyvillä olevia palveluita monipuolisesti. Yrityksen halutessa voimme lähettää päivittäin myös koosteen uusimmista tarjouspyynnöistä, mikä nopeuttaa tarjouspyyntöihin vastaamista.

Palveluun rekisteröityminen ja asiakkaiden kontaktointi on täysin ilmaista. Tarkempaa tietoa hinnoittelusta saat hallintapaneelin sisällä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jesse auttaa mielellään: asiakaspalvelu@kodinplaza.fi

Miksi yritykset rakastavat kodinplaza.fi –palvelua?


 • Suuri asiakasvirta heti käytössäsi
  Kodinplazaan jätetään kuukausittain tuhansia tarjouspyyntöjä. Asiakkaiden yhteystiedot sekä lähettämäsi tarjoukset ovat aina kätesi ulottuvilla. Ei enää muistilappuja tai sähköpostisotkuja!

 • Hallitse kalenteria tehokkaasti
  Päätä itse, milloin ja mihin tarjouspyyntöihin tarjoat. Ota toimeksiantoja peräkkäin samalle alueelle tai sopivalle ajankohdalle. Ei enää tyhjää kalenteria!

 • Todennäköisesti halvin asiakashankintakanava, mitä tulet käyttämään
  Lisäätkö tällä hetkellä palveluidesi hintoihin myös kotisivujen, Google- tai Facebook-mainonnan kulut? Kodinplazan avulla myös asiakkaasi säästää!