Oletko yrittäjä, kevytyrittäjä tai työskenteletkö yrityksessä?

Päätä itse, milloin ja mihin tarjouspyyntöihin tarjoat. Liity mukaan ja tutustu ilmaiseksi!

1/2: Käyttäjä
2/2: Yrityksen tiedot
Y

Miksi käyttää kodinplazaa?

  • Suuri asiakasvirta heti käytössäsi
  • Täytä kalenteria joustavasti
  • Ei kuukausimaksuja eikä liittymiskuluja
Suomalaista palvelua - Kodinplaza.fi

Tietoa yrityksille: usein kysytyt kysymykset


Etkö löydä vastausta tai tarvitsetko lisätietoja? Henri auttaa mielellään: asiakaspalvelu@kodinplaza.fi

Kodinplaza.fi kerää tarjouspyyntöjä kaikkialta Suomesta ja tuo ne yhteen paikkaan helposti näkyville yrityksen omaan hallintapaneeliin. Yritykselle Kodinplaza on asiakashankintakanava, josta saa valmiin asiakaskontaktin.

Tarjouspyyntöihin on kerätty palvelun perustiedot ja lisäksi yritys voi suodattaa näkyvillä olevia palveluita monipuolisesti.

Palveluun liittyminen, tarjouspyyntöjen selaaminen sekä niihin vastaaminen on täysin ilmaista. Maksettavaksi tulevat ainoastaan toteutumispalkkiot niistä tarjouspyynnöistä, joihin yritys saa tehtyä kaupan. Ei mitään muita kuluja. Tarjouspyyntökohtaiset toteutumispalkkiot näytetään hallintapaneelin sisällä.

Kodinplazan ensisijaisena hyötynä on kaupan osapuolten transaktiokustannusten vähentäminen fasilitoimalla kotitalous- sekä liikekiinteistöpalvelujen kysynnän ja tarjonnan kohtaamista mahdollisimman tehokkaasti.

Esimerkiksi IV-kanavien puhdistuksen toteutuminen maksaa yritykselle keskimäärin noin 60,00 € Googlessa mainostamalla (40 klikkausta * 1,50 € hinta/per klikkaus). Vastaava toteutumispalkkio olisi Kodinplazan kautta ainoastaan noin 9,90 €.

Kodinplazan avulla myös asiaakkaasi säästää!

Suuri asiakasvirta heti käytössäsi

Kodinplazaan jätetään kuukausittain tuhansia tarjouspyyntöjä. Asiakkaiden yhteystiedot sekä lähettämäsi tarjoukset ovat aina kätesi ulottuvilla. Ei enää muistilappuja tai sähköpostisotkuja!

Hallitse kalenteria tehokkaasti

Päätä itse, milloin ja mihin tarjouspyyntöihin tarjoat. Ota toimeksiantoja peräkkäin samalle alueelle tai sopivalle ajankohdalle. Ei enää tyhjää kalenteria!

Edullinen ja selkeä hinnoittelu

Todennäköisesti halvin asiakashankintakanava, mitä tulet käyttämään.

Täytä ja lähetä tämän sivun yläosassa oleva lomake. Saat tunnukset palveluun, kun olemme tarkistaneet yrityksen perustiedot ja julkiset verovelkatiedot.

Kirjaudu Kodinplazaan omilla tunnuksillasi tai käytä sähköpostiviesteissä olevaa sisäänkirjautumislinkkiä. Kaikki tarjouspyynnöt näkyvät yrityksen omassa hallintapaneelissa.

Kyllä. Pääkäyttäjä voi lisätä palveluun myös muita yritykseen kuuluvia henkilöitä.

Mietitkö vielä, miksi kannattaa liittyä mukaan? Katso lyhyt video (0:57)

Nyt tiedät, miten Kodinplaza toimii yrityksille. Liity mukaan ja kasvata yrityksesi myyntiä täysin riskittömästi.