Kodinplaza on täysin kotimainen palvelu

1. Yrityksen perustiedot


2. Käyttäjän perustiedot


Miksi käyttää kodinplazaa?

 • Suuri asiakasvirta heti käytössäsi
 • Maksu ainoastaan toteutuneista kaupoista
 • Ei kuukausimaksuja, ei liittymiskuluja eikä mitään muita ylimääräisiä kuluja
Suomalaista palvelua - Kodinplaza.fi

Miten Kodinplaza toimii yrityksille?


Kodinplaza.fi kerää tarjouspyynnöt kaikkialta Suomesta ja tuo ne yhteen paikkaan helposti näkyville. Kaikki tarjouspyynnöt tulevat niiden jättämisen jälkeen heti näkyviin yrityksen omaan hallintapaneeliin. Tarjouspyyntöihin on kerätty palvelun perustiedot ja lisäksi yritys voi suodattaa näkyvillä olevia palveluita monipuolisesti. Yrityksen halutessa voimme lähettää päivittäin myös koosteen uusimmista tarjouspyynnöistä, mikä nopeuttaa tarjouspyyntöihin vastaamista.

Palveluun rekisteröityminen ja asiakkaiden kontaktointi on täysin ilmaista. Maksat ainoastaan toteutuneista kaupoista. Tarkempaa tietoa hinnoittelusta saat hallintapaneelin sisällä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jesse auttaa mielellään: 045 133 6691.

Miksi yritykset rakastavat kodinplaza.fi –palvelua?


 • Suuri asiakasvirta heti käytössäsi
  Kodinplazaan jätetään kuukausittain tuhansia tarjouspyyntöjä. Asiakkaiden yhteystiedot sekä lähettämäsi tarjoukset ovat aina kätesi ulottuvilla. Ei enää muistilappuja tai sähköpostisotkuja!

 • Hallitse kalenteria tehokkaasti
  Päätä itse, milloin ja mihin tarjouspyyntöihin tarjoat. Ota toimeksiantoja peräkkäin samalle alueelle tai sopivalle ajankohdalle. Ei enää tyhjää kalenteria!

 • Todennäköisesti halvin asiakashankintakanava, mitä tulet käyttämään
  Maksa ainoastaan toteutuneista kaupoista. Selkeä ja helposti ymmärrettävä hinnoittelu tekee käyttämisestä yksinkertaista. Et välttämättä enää tarvitse kotisivuja tai Google-mainontaa!