Parketin poisto

Tarvitsetko palvelua parketin poisto?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta parketin poisto

Parketin purku ja irrotus lattiasta

Vanhan parketin purku tulee kyseeseen etenkin silloin kun halutaan asentaa uusi puulattia vanhan tilalle. Uutta puulattiaa ei suositella asennettavaksi vanhan päälle, koska puulattiat ovat paksuja lattiamateriaaleja ja lattiapinta nousisi päälle asennuksen myötä. Vanha parkettilattia kannattaa siis melkeinpä aina irrottaa pois uuden tieltä, jotta myöhemmin uuden lattian asennuksessa ei tule ongelmia.

Tarvitsetko parketin purkua ja irrotusta lattiasta?

Minkälaisesta parkettilattiasta ja sen irrotuksesta tai purusta onkaan kyse, löydät parkettilattioiden purku- ja irrotustöiden erikoisosaajat Kodinplazasta. Parkettilattioiden purku- ja irrotustöihin liittyy:

  • vanhan parketin asennustapa
  • purettavan parketin laajuus
  • lattiapohjan käsittely irrotustyön jälkeen

Lisätietoa parkettilattioiden irrottamisesta ja purkamisesta

Uutta lattiaa mietittäessä saattaa eteen tulla tilanne, jolloin vanhan parkettilattian pois purkaminen tulee pakolliseksi. Näin etenkin silloin kun uusi lattiamateriaali on huomattavan paksu. Mikäli purkutyötä suositellaan niin on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen, sillä asbestikartoitus ja –purku vaativat aina kyseisiin töihin valtuutetun ammattilaisen. Vanhan parkettilattian purkaminen ei pelkästään riitä ennen kuin uuden voi asentaa tilalle. Lattian alustasta tulee poistaa myös parkettiliima ja mikäli kyseessä on betonialusta niin tasoituskin saattaa olla tarpeellista – ainakin jos parin metrin matkalla korkeuseroa on useampi milli. Parketin irrotus- ja purkutyön kestoon vaikuttavat vanhan parketin asennustapa ja purettavan parketin pinta-alas. Mikäli kyseessä on parketin irrotus- ja purkutyö noin 80 neliön asunnossa, kestää se ammattilaiselta noin 1-2 päivää.

Kilpailuta parketin poisto
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä