Parketin poisto

Parketin poisto

Parketin poisto

Tarvitsetko palvelua parketin poisto?

Kilpailuta parketin poisto nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Parketin poisto – Mitä tarkoittaa parketin poisto?

Päivitetty: 11.09.2023 klo 22:09

Vanhan parketin purku, irrotus tai poistaminen voi tulla kyseeseen etenkin silloin, kun halutaan asentaa uusi puulattia vanhan tilalle tai vaihtaa kokonaan lattiamateriaalia.

Mitä maksaa parketin poisto?

Katso hintasivu: Parketin poisto hinta

Saako parketin poistosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta parketin poisto saa kotitalousvähennystä. Parketin poisto on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 parketin poiston kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa parkettilattioiden irrottamisesta ja purkamisesta

Uutta lattiaa mietittäessä saattaa eteen tulla tilanne, jolloin vanhan parkettilattian pois purkaminen tulee pakolliseksi. Näin etenkin silloin kun uusi lattiamateriaali on huomattavan paksu. Mikäli purkutyötä suositellaan niin on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen, sillä asbestikartoitus ja –purku vaativat aina kyseisiin töihin valtuutetun ammattilaisen. Vanhan parkettilattian purkaminen ei pelkästään riitä ennen kuin uuden voi asentaa tilalle. Lattian alustasta tulee poistaa myös parkettiliima ja mikäli kyseessä on betonialusta niin tasoituskin saattaa olla tarpeellista – ainakin jos parin metrin matkalla korkeuseroa on useampi milli. Parketin irrotus- ja purkutyön kestoon vaikuttavat vanhan parketin asennustapa ja purettavan parketin pinta-alas. Mikäli kyseessä on parketin irrotus- ja purkutyö noin 80 neliön asunnossa, kestää se ammattilaiselta noin 1-2 päivää.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Muovimaton poisto
Parketin poisto

Kilpailuta parketin poisto Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä