Tilanjakajaovi olohuoneen ja eteisen välille


Tarjouspyynnön tiedot

Palvelu
Liukuovet asennus
Paikkakunta
00600, Helsinki
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kohteen rakennusvuosi
1960-luvulla tai aiemmin
Liukuovien sijainti
Sisätiloissa

Tarjouspyynnön kuvaus

Tarittaisiin ihan perusliukuovi joka jakaisi olohuoneen ja eteisen tilan, aikuiset nukkuvat olohuoneessa. Kaivattaisiin liukuovea jakamaan tila, mutta ei sulkemaan koko huoneistoa umpeen. Toisekseen kyseessä vuokra-asunto, ei kiinteää ovea voisi edes harkita eikä mitään jäätävän kallista kannata miettiä, joku perisratkaisu olisi ok. Muutenkin liukuovi on ajatuksena kivempi, sen verran harvakseltaan sitä ovea tulee käytettyä (lähinnä jos teineillä on kavereita yökylässä ja kaipaa vähän äänieristystä).
Pitäisi lienee kiinnittää kattoon, koska kuvassa näkyvässä aukossa on pieni syvennys oviaukon kohdalla, joten kiskosta saisi lienee ainoastaan suoran linjan laittamalla kiskon kattoon?
Ottaisimme hinnan mieluusti ihan perusvalkoisesta liukuovesta, ja maitolasimaisesta liukuovesta myös. Pääasia että saadaa liukuovi ja joku tulisi sen kätevästi meille asentamaan :)
Asialla on sillä tavalla "kiire", että teineillä alkaa loma juuri, ja silloin olisi kiva saada omaa rauhaa vähän enemmän, etenkin kun toinen aikuisista tekee vuorotyötä.
Sähköpostitse tavoittaa parhaiten.

Jätä tarjouspyyntö palvelusta liukuovet asennus

Löydä sopiva palveluntarjoaja nopeasti & helposti.

Jätä tarjouspyyntö

Löydä tekijä

Kodinplazan avulla vertailet palveluntarjoajat yhdellä tarjouspyynnöllä.