Parvekkeen pinnoitus

Parvekkeen pinnoitus

Parvekkeen pinnoitus

Tarvitsetko palvelua parvekkeen pinnoitus?

Kilpailuta parvekkeen pinnoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Parvekkeen pinnoitus – Mitä tarkoittaa parvekkeen pinnoitus?

Päivitetty: 31.07.2023 klo 20:07

Parvekkeen pinnoittaminen tehdään Suomessa usein olosuhteiden vuoksi. Pinnoitettu parveke kestää parvekkeeseen kohdistuvaa mekaanista rasitusta sekä vaihtelevia sääilmiöitä.

Mitä maksaa parvekkeen pinnoitus?

Katso hintasivu: Parvekkeen pinnoitus hinta

Saako parvekkeen pinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta parvekkeen pinnoitus saa kotitalousvähennystä. Parvekkeen pinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 parvekkeen pinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Parvekkeen lattian maalaus ja pinnoitus

Ennen parvekkeen lattian maalausta on hyvä miettiä, mikä on nykyisen lattian tämänhetkinen tilanne ja kunto. Mikäli kunto on hyvä tai halkeilu on vähäistä, voidaan parvekelattioiden maalauksessa käyttää kaksikomponenttista maalia. Jos pinnoite on halkeillut, voidaan maalata hieman paksumpi kerros.

Jos taas parvekkeen lattia on huonossa kunnossa ja halkeilu on runsasta, voidaan käyttää polyuretaanielastomeeria, joka on ominaisuudeltaan enemmän elastinen ja joustava.

Lisätietoa parvekkeen pinnoittamisesta

Ennen kuin parveketta lähdetään pinnoittamaan, on syytä huolehtia parvekkeen oikeanlaisesta alustamisesta pohjatöiden suhteen. Kun pohjatyöt ovat kunnossa, tulee pinnoitetusta parvekkeesta ja sen valmiista pinnasta teknisiltä ominaisuuksiltaan kestävä ja myös ulkonäöllisesti hyvännäköinen. Suositeltavia pohjatöitä ovat esimerkiksi alustan siivous pölystä, irtohiekasta ja liasta.

Hiekkakarhennettu parvekkeen lattiapinnoite lisää parvekkeen pito-ominaisuuksia eli parvekkeen pinta ei ole niin liukas. Lisäksi hiekkakarhennus kestää pidempään, mutta sitä on hieman vaikeampi ylläpitää ja puhdistaa. Jos hiekkakarhennusta ei tehdä, pinnasta tulee hieman liukkaampi, mutta sen siivoaminen on helpompaa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Parvekkeen pinnoitus

Kilpailuta parvekkeen pinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä