Parvekkeen vesieristys

Parvekkeen vesieristys – Mitä tarkoittaa parvekkeen vesieristys?

Parvekkeen vesieristys

Tarvitsetko palvelua parvekkeen vesieristys?

Kilpailuta parvekkeen vesieristys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Parvekkeen vesieristys – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 07.03.2023 klo 20:03

Parvekkeen vedeneristys tehdään onnistuneesti yhdessä oikeanlaisen vedenohjauksen kanssa. Sopiva vedeneristystapa ja –materiaali valitaan parvekekohtaisesti.

Mitä maksaa parvekkeen vesieristys?

Katso hintasivu: Parvekkeen vesieristys hinta

Saako parvekkeen vesieristyksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta parvekkeen vesieristys saa kotitalousvähennystä. Parvekkeen vesieristys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 parvekkeen vesieristyksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Parvekkeen vedeneristys rakenne

Jotta vedeneristys toimii kunnolla, on vedeneristysmateriaalin säilyttävä ”yhtenä kerroksena”. Tämä tarkoittaa sitä, että vesi ei pääse kulkeutumaan parvekkeen rakenteisiin. Myös alustan on oltava riittävän tukeva, yleensä parvekkeilla käytetään puusta tai betonista rakennettua alustaa.

Olennaista on ottaa huomioon parvekkeen lattian kaltevuus, jonka on oltava tarpeeksi suuri. Tarpeeksi kalteva lattia saa veden liikkumaan pois parvekkeelta niin, ettei se jää seisomaan tai pääse pintaa syvemmälle rakenteisiin.

Parvekkeen vedeneriste on yleensä jonkinlaista bitumin tai bitumikermin yhdistelmää, mutta muitakin vaihtoehtoja on.

Huomioita parvekkeen vesieristyksestä

Parvekkeen vedenpoisto sisäpuolelta voidaan toteuttaa niin, että vesi tai lumi johdetaan pois esimerkiksi kaivon tai poistoputken avulla. Poistoputken kunnosta on pidettävä huolta, ettei se pääse tukkeutumaan esimerkiksi roskista tai lehdistä. Ulkopuolinen vedenpoisto tehdään esimerkiksi tippapellin avulla, jonka ansiosta vesi kulkeutuu parvekkeen ulkopuolelle. Parvekkeen lattian vedeneristys huolellisesti tehtynä auttaa lisäämään parvekkeen käyttöikää.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Parvekkeen vesieristys

Kilpailuta parvekkeen vesieristys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä