Parvekkeen vesieristys

Tarvitsetko palvelua parvekkeen vesieristys?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta parvekkeen vesieristys 

Parvekkeen vedeneristys

Parvekkeen vedeneristys tehdään onnistuneesti yhdessä oikeanlaisen vedenohjauksen kanssa. Parvekekohtainen vedeneristystapa ja –materiaali valitaan tapauskohtaisesti.

Vertaa parvekkeen vedeneristykset

Minkälaisesta parvekkeen vedeneristystä oletkaan tekemässä, löydät parvekkeen vesieristämisen osaajat Kodinplazasta. Selvitä ainakin:

  • millä tavalla parvekkeen vedeneristys tehdään
  • miten parvekkeen vedenpoisto hoidetaan
  • tarvitaanko tulitöitä
  • parvekkeen tyyppi: uloke/rakennusosan päällä, avoin/lasitettu jne.

Parvekkeen vedeneristys rakenne

Jotta vedeneristys toimii kunnolla, on vedeneristysmateriaalin säilyttävä ”yhtenä kerroksena”. Tämä tarkoittaa sitä, että vesi ei pääse kulkeutumaan parvekkeen rakenteisiin. Myös alustan on oltava riittävän tukeva, yleensä parvekkeilla käytetään puusta tai betonista rakennettua alustaa.

Olennaista on ottaa huomioon parvekkeen lattian kaltevuus, jonka on oltava tarpeeksi suuri. Tarpeeksi kalteva lattia saa veden liikkumaan pois parvekkeelta niin, ettei se jää seisomaan tai pääse pintaa syvemmälle rakenteisiin.

Parvekkeen vedeneriste on yleensä jonkinlaista bitumin tai bitumikermin yhdistelmää, mutta muitakin vaihtoehtoja on.

Huomioita parvekkeen vesieristyksestä

Parvekkeen vedenpoisto sisäpuolelta voidaan toteuttaa niin, että vesi tai lumi johdetaan pois esimerkiksi kaivon tai poistoputken avulla. Poistoputken kunnosta on pidettävä huolta, ettei se pääse tukkeutumaan esimerkiksi roskista tai lehdistä. Ulkopuolinen vedenpoisto tehdään esimerkiksi tippapellin avulla, jonka ansiosta vesi kulkeutuu parvekkeen ulkopuolelle. Parvekkeen lattian vedeneristys huolellisesti tehtynä auttaa lisäämään parvekkeen käyttöikää.

Kilpailuta parvekkeen vesieristys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä