Grillin muuraus

Grillin muuraus

Grillin muuraus

Tarvitsetko palvelua
Grillin muuraus?

Kilpailuta grillin muuraus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa grillin muuraus?

Päivitetty: 03.04.2022 klo 15:04

Pihagrillin muuraaminen voidaan tehdä esimeriksi harkoista, tiilistä tai vaikkapa luonnonkivistä. Muurattu grilli on monesti perinteisempi ja tunnelmallisempi vaihtoehto sähkö- tai kaasugrillille.

Mitä maksaa grillin muuraus?

Katso hintasivu: Grillin muuraus hinta

Saako grillin muurauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta grillin muuraus saa kotitalousvähennystä. Grillin muuraus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 grillin muurauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa muuratusta grillistä

Modernit tiilet ovat materiaalina kestäviä sekä näyttävän näköisiä. Muurausvaiheessa on tärkeää, että pohja johon grilli asetetaan, on suora sekä liikkumaton. Grillin muurauksessa vaikein asia, on pohjustuksen tekeminen sekä itse muuraustyö. Kun grillin muuraus tehdään huolellisesti, on grillistä iloa pitkään. Yleensä grillissä käytetään poltettua tiiltä, samanlaatuista joka kelpaa myös esimerkiksi julkisivussa käytettäväksi.

Grillin sijainniksi kannattaa valita paikka, jossa maa ei routaannu. Pohjaa tehdessä yleensä kaivetaan ravintomullan läpi, hieman tulevaa grilliä suurempi alue. Alue täytetään soralla tai muulla kiviaineksella, joka tampataan tiiviiksi. Tälle alustalle voidaan lisätä vielä esimerkiksi bitumihuopa, joka estää kosteuden nousemisen itse grilliin. Kun pohjatyöt on tehty, voidaan itse muuraustyö aloittaa.

Muurauksessa voi käyttää harmaata kuin värjättyjäkin laasteja. Värivalikoima vaihtelee laajasti niin laasteissa kuin tiileissäkin. Eriväristen tiilien avulla saat sovitettua muuratun grillin omaan pihapiiriisi.

Tutustu grillin muurauksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle grillin muuraus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Grillin muuraus

Kilpailuta grillin muuraus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä