Grillin muuraus

Tarvitsetko palvelua grillin muuraus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Grillin muuraus

Pihagrillin muuraaminen

Oikein tehtynä ja muurattuna pihagrilli kestää useita vuosia. Muurattu grilli on perinteisempi ja tunnelmallisempi vaihtoehto sähkö- tai kaasugrillille.

Vertaile grillien muuraustyöt helposti

Minkälaisesta grillin muurauksesta onkaan kyse, löydät grillien muuraustöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Grillien muuraukseen liittyy:

  • muurattavan grillin koko
  • muurausalusta
  • oikeat menetelmät ja materiaalit

Lisätietoa muuratusta grillistä

Modernit tiilet ovat materiaalina kestäviä sekä näyttävän näköisiä. Muurausvaiheessa on tärkeää, että pohja johon grilli asetetaan, on suora sekä liikkumaton. Grillin muurauksessa vaikein asia, on pohjustuksen tekeminen sekä itse muuraustyö. Kun grillin muuraus tehdään huolellisesti, on grillistä iloa pitkään. Yleensä grillissä käytetään poltettua tiiltä, samanlaatuista joka kelpaa myös esimerkiksi julkisivussa käytettäväksi.

Grillin sijainniksi kannattaa valita paikka, jossa maa ei routaannu. Pohjaa tehdessä yleensä kaivetaan ravintomullan läpi, hieman tulevaa grilliä suurempi alue. Alue täytetään soralla tai muulla kiviaineksella, joka tampataan tiiviiksi. Tälle alustalle voidaan lisätä vielä esimerkiksi bitumihuopa, joka estää kosteuden nousemisen itse grilliin. Kun pohjatyöt on tehty, voidaan itse muuraustyö aloittaa.

Muurauksessa voi käyttää harmaata kuin värjättyjäkin laasteja. Värivalikoima vaihtelee laajasti niin laasteissa kuin tiileissäkin. Eriväristen tiilien avulla saat sovitettua muuratun grillin omaan pihapiiriisi.

pihagrillin muuraaminen

muurattu grilli

pihagrillin teko tiilistä

Kilpailuta grillin muuraus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä