Grillin puhdistus

Grillin puhdistus

Grillin puhdistus

Tarvitsetko palvelua grillin puhdistus?

Kilpailuta grillin puhdistus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Grillin puhdistus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 26.05.2021 klo 17:05

Tasaisin väliajoin tehtävä grillin pesu, puhdistaminen tai putsaus pitää grillauksen hygieenisempänä sekä huomattavasti turvallisempana.

Mitä maksaa grillin puhdistus?

Katso hintasivu: Grillin puhdistus hinta

Saako grillin puhdistuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta grillin puhdistus saa kotitalousvähennystä. Grillin puhdistus on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 grillin puhdistuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa grillin hoitamisesta

Grillikausi kestää itsessään koko lämpimän kauden, jolloin grilli voi olla kovallakin käytöllä. Ennen grillausta kannattaa grilli voidella öljyllä, jotta ruoka irtoaa grillistä mahdollisimman helposti.

Grilliä kannattaa puhdistaa aina grillauksen jälkeen harjaamalla ritilä puhtaaksi sekä pitämällä polttimia päällä hieman pitempään ruuan poisottamisen jälkeen. Näin voidaan helposti poistaa ylimääräisiä kertymiä. Lämpimän grillin puhdistaminen on myös huomattavasti helpompaa kuin kylmän.

Isompi siivous kannattaa suorittaa grillikauden alussa sekä lopussa. Suuremman pesun yhteydessä kannattaa käyttää myös erilaisia pesuaineita. Hyvä pesu niin sisä kuin ulkopuolelta takaavat, että grilli pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa. Kun grilli pestään tarpeeksi huolellisesti, voidaan varmistua, ettei grilliin jää mitään sinne kuulumatonta, kuten:

  • rasvaa
  • ruostetta
  • hometta

Puhdistamalla grilli tarpeeksi usein, voidaan sen käyttöikää pidentää sekä pitää grillaus huomattavasti hygieenisempänä. Myös mikäli kaasugrillistä polttimoihin kerääntyy huomattavia määriä kuona-aineita, voivat ne aiheuttaa helposti tulipalovaaran.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Grillin puhdistus

Kilpailuta grillin puhdistus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä