Ulkoportaiden laatoitus

Ulkoportaiden laatoitus

Ulkoportaiden laatoitus

Tarvitsetko palvelua ulkoportaiden laatoitus?

Kilpailuta ulkoportaiden laatoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Ulkoportaiden laatoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.09.2022 klo 18:09

Erilaisten ulkoportaiden laatoittaminen lisää esimerkiksi betoniportaiden tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Kun laatat valitaan huolella sekä kiinnitetään oikein, pysyvät ne portaissa myös kelivaihteluista huolimatta.

Mitä maksaa ulkoportaiden laatoitus?

Katso hintasivu: Ulkoportaiden laatoitus hinta

Saako ulkoportaiden laatoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta ulkoportaiden laatoitus saa kotitalousvähennystä. Ulkoportaiden laatoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 ulkoportaiden laatoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa ulkoportaiden laatoittamisesta

Ulkolaatoittamiseen kannattaa käyttää ulkokäyttöön tarkoitettua saneerauslaastia. Veden estäminen betoniportaisiin on oleellinen osa portaiden laatoitusta. Jos kosteus pääsee portaiden sisälle, voivat laatat alkaa irtoilemaan.

Laattojen valitseminen kannattaa tehdä huolella

Laatoiksi ulkoportaisiin on suositeltavaa asentaa mahdollisimman karkeapintainen tai muuten liukuestekäsiteltyjä laattoja. Uritettujen laattojen käyttämistä kannattaa myös harkita. Näin liukastumisia voidaan estää mahdollisimman hyvin.

Huomioi myös se, että mitä tummempi laatta on, sitä enemmän se kerää lämpöenergiaa itseensä. Tummien laattojen lämpötila voi nousta suorassa auringonpaisteessa jopa lähes sataan asteeseen asti.

Kuinka kauan laatoitus kestää?

Parhaimmassa tapauksessa portaiden laatoituksen käyttöikä voi nousta jopa 50 vuoteen asti. Laatoituksen kestävyyteen vaikuttaa kuitenkin hyvin pitkälti käytetty laatta sekä sen kiinnittämiseen käytetyt materiaalit sekä pohjatyöt.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Pihan laatoitus
Ulkoportaiden laatoitus

Kilpailuta ulkoportaiden laatoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä