Vihersuunnittelu

Tarvitsetko palvelua vihersuunnittelu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta vihersuunnittelu 

Pihan vihersuunnittelut kannattaa kilpailuttaa

Ammattilaisen avulla saat suunniteltua unelmiesi pihan. Kun suunnittelu on tehty alusta alkaen kunnolla, on sen toteuttaminenkin huomattavasti helpompaa!

Vertaile pihojen vihersuunnittelutyöt helposti

Riippumatta siitä, millaisen pihan vihersuunnittelusta onkaan kyse, löydät pihojen vihersuunnitteluun erikoistuneet ammattilaisen kätevästi Kodinplazasta. Pihojen vihersuunnittelutöihin liittyy:

  • pihan kokonaisvaltainen suunnittelutyö
  • pihalle istutettavien kasvien valinta
  • materiaalien suunnittelu, kuten erilaisten kasvialueiden rajaukseen käytettävät materiaalit

Aiheeseen vihersuunnittelu liittyviä sivuja

Lisätietoa pihojen vihersuunnittelusta

Tavallisesti piha-alueesta halutaan mahdollisimman viihtyisä sekä mukava paikka olla. Vihersuunnittelijan avulla onnistut muokkaamaan tai tekemään kokonaisen muodonmuutoksen pihallesi. Näin saat varmasti sellaisen pihan kuin olet aina unelmoinut.

Milloin pihan muodonmuutos kannattaa toteuttaa?

Paras ajankohta pihan muokkaukselle on yleisesti keväällä tai syksyllä. Tällöin uusien kasvien istuttaminen onnistuu parhaiten sekä vanhat kasvit eivät ole vielä tai enää täydessä loistossaan. Näin pihatöiden tekeminen on vielä huomattavasti helpompaa.

Mitkä kasvit sopivat juuri minulle?

Tähän kysymykseen voit parhaiten vastata itse. Kuinka paljon haluat tai ehdit hoitamaan kasveja? Millaisista kasveista itse pidät? Kuinka paljon ehdit tai viitsit kastella erilaisia kasvejasi? Kasvien valinta kannattaa siis tehdä sen pohjalta, millaisia hoitotarpeita ne tarvitsevat sekä sen mukaan mitä pystyt tai osaat tehdä puutarhassa.

Kilpailuta vihersuunnittelu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä