Vihersuunnittelu

Vihersuunnittelu

Vihersuunnittelu

Tarvitsetko palvelua vihersuunnittelu?

Kilpailuta vihersuunnittelu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Vihersuunnittelu – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 20.04.2022 klo 11:04

Erilaisten viheralueiden suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, oli kyse sitten uuden maiseman luomisesta tai vaikkapa vanhan kasvillisuuden ja istutusten kunnostamisesta. Vihersuunnittelua tekee yleensä vihersuunnittelija, joka laatii myös vihersuunnitelman.

Mitä maksaa vihersuunnittelu?

Katso hintasivu: Vihersuunnittelu hinta

Saako vihersuunnittelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta vihersuunnittelu saa kotitalousvähennystä. Vihersuunnittelu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 vihersuunnittelun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa pihojen vihersuunnittelusta

Tavallisesti piha-alueesta halutaan mahdollisimman viihtyisä sekä mukava paikka olla. Vihersuunnittelijan avulla onnistut muokkaamaan tai tekemään kokonaisen muodonmuutoksen pihallesi. Näin saat varmasti sellaisen pihan kuin olet aina unelmoinut.

Milloin pihan muodonmuutos kannattaa toteuttaa?

Paras ajankohta pihan muokkaukselle on yleisesti keväällä tai syksyllä. Tällöin uusien kasvien istuttaminen onnistuu parhaiten sekä vanhat kasvit eivät ole vielä tai enää täydessä loistossaan. Näin pihatöiden tekeminen on vielä huomattavasti helpompaa.

Mitkä kasvit sopivat juuri minulle?

Tähän kysymykseen voit parhaiten vastata itse. Kuinka paljon haluat tai ehdit hoitamaan kasveja? Millaisista kasveista itse pidät? Kuinka paljon ehdit tai viitsit kastella erilaisia kasvejasi? Kasvien valinta kannattaa siis tehdä sen pohjalta, millaisia hoitotarpeita ne tarvitsevat sekä sen mukaan mitä pystyt tai osaat tehdä puutarhassa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Vihersuunnittelu

Kilpailuta vihersuunnittelu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä