Timanttiporaus

Timanttiporaus – Mitä tarkoittaa timanttiporaus?

Timanttiporaus

Tarvitsetko palvelua timanttiporaus?

Kilpailuta timanttiporaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Timanttiporaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 16.05.2023 klo 08:05

Erilaisille koville materiaaleille tehtävät timanttiporaukset mahdollistavat esimerkiksi LVIS-putkien läpivientien tekemisen mittatarkasti. Timanttiporausta tekee tyypillisesti timanttiporaaja.

Mitä maksaa timanttiporaus?

Katso hintasivu: Timanttiporaus hinta

Saako timanttiporauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta timanttiporaus saa kotitalousvähennystä. Timanttiporaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 timanttiporauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Timanttiporausta valtakunnallisesti

Timanttipora on erittäin hyvä työväline ja käytännössä lähes ainoa ratkaisu silloin, kun kovaan materiaaliin halutaan tehdä reikä eli läpivienti. Kodinplazan avulla löydät timanttiporaajaan työmaalle kuin työmaalle koko Suomen alueella.

Monipuolinen timanttiporauskalusto mahdollistaa joustavuuden

Kattava ja monipuolinen timanttiporauskalusto mahdollistaa muutoksiin sekä yllättäviin tarpeisiin reagoimisen nopeasti ja tehokkaasti. Tiesitkö, että poraus on pölytöntä eikä aiheuta tärinää toisin kuin esimerkiksi piikkaus? Veden avulla minimoidaan syntyvä pöly sekä pidetään lämpötilat riittävän alhaisina.

Lisätietoja timanttiporauksesta

Timanttiporauksen suosiota puoltaa etenkin sen käytännöllisyys. Läpivientien kohdistaminen esimerkiksi ennen valua voi olla haastavaa – timanttiporalla läpiviennit esimerkiksi käyttövesi-, lämpöverkko- tai viemäriputkille sekä sähkökaapeleille voidaan tehdä kustannustehokkaasti jälkikäteen. Yleensä porattava reikä on pyöreä ja mahdollista tehdä mittatarkkana eli mittojen mukaan vinoon, viistoon tai raudoitukseen. Yleisimmät porauskohteet ovat esimerkiksi kallio, tiili, betoni, seinä, katto tai lattia. Timanttiporausta hyödynnetään paljon niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Timanttiporaus

Kilpailuta timanttiporaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä