Vahinkosaneeraus

Tarvitsetko palvelua vahinkosaneeraus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta vahinkosaneeraus 

Vahinkosaneeraukset kannattaa kilpailuttaa

Kiinteistöihin tai muihin tiloihin voi sattua erilaisia vahinkoja, kuten palovahinkoja tai vesivahinkoja. Vahinkosaneerauksia tarjoavat yritykset auttavat korjaamaan sekä paikantamaan vahingon mahdollisesti aiheuttamat tuhot.

Vertaile vahinkosaneerauksia tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisen vahingon saneeraustöistä onkaan kyse, löydät saneerausalan ammattilaiset Kodinplazasta. Vahinkosaneerauksiin liittyy:

  • vahingon kartoittaminen sekä mahdolliset mittaukset
  • vahingoittuneiden rakenteiden purkaminen
  • uusien rakenteiden rakentaminen

Aiheeseen vahinkosaneeraus liittyviä sivuja

Lisätietoa vahinkosaneerauksista

Tavallisesti yleisin syy vahinkosaneerauksen tarpeelle tulee mahdollisen vesivahingon sattuessa. Vesivahinko tai kosteusvaurio voi tapahtua monesta eri syystä, eivätkä ne aina johdu asunnon käyttäjän virheellisestä toiminnasta.

Mitä tehdä vesivahingon sattuessa?

Ensimmäiseksi veden tulo kannattaa katkaista mahdollisimman nopeasti tai soittaa asiasta osaavalle henkilölle. Tämän jälkeen kannattaa olla myös yhteydessä vakuutusyhtiöön sekä vahinkosaneerauksia tekevään yritykseen.

Yleisimmin vesivahinko tai kosteusvaurio tapahtuu kylpyhuoneessa tai keittiössä. Tyypillisiä aiheuttajia ovat pyykinpesukoneiden sekä tiskikoneiden huonot liitokset tai vuotavat letkut. Myös käyttövesiputket tai lämminvesivaraajat voivat aiheuttaa vesivahinkoja.

Vesivahingon sattuessa kannattaa tilata paikalle kosteuskartoittaja, joka tekee mahdolliset mittaukset sekä analyysin vesivahingon tilasta. Kartoituksen yhteydessä voidaan joutua purkamaan rakenteita. Kun tilanne on saatu kartoitettua, voidaan itse saneerausurakka aloittaa. Kannattaa muistaa, että pahaksi menneen kosteusvaurion korjaukseen voi kulua pitkäänkin.

Kilpailuta vahinkosaneeraus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä