Sähköurakointi

Tarvitsetko palvelua sähköurakointi?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta sähköurakointi 

Sähköurakoinnit kannattaa kilpailuttaa

Sähköalan ammattilaiset ovat oikeutettuja tekemään niin pieniä kuin suuriakin sähkötöitä, kuten kiinteitä asennuksia tai sähköjen korjaus- eli saneeraustöitä.

Vertaile sähköurakoitsijat helposti

Minkälaisesta sähköurakasta onkaan kyse, löydät sähköurakoinnin erikoistekijät Kodinplazasta. Sähköurakoihin liittyy:

  • kiinteät sähköasennukset
  • sähkölaitteiden korjaus
  • yritysten urakointioikeudet

Aiheeseen sähköurakointi liittyviä sivuja

Sähköremontti kaikkiin kohteisiin

Kodin, kiinteistön tai teollisuuskäytössä olevien rakennusten sähköjärjestelmät ovat verrattavissa muihin rakennuksen osiin, sillä myös nekin vanhenevat ajan saatossa. Toisinaan sähköremontti tehdään siitä syystä, että nykyinen sähköjärjestelmä ei anna enää tarpeeksi tehoja. Toisinaan pistorasioiden tai valaisinjärjestelmän toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä halutaan lisätä.

Sähkösaneeraus kerrostalossa

Sähkösaneeraus eli sähköremontti kerrostalossa kannattaa aloittaa tarpeiden kartoituksella eli mihin kerrostalon sähkö-osa-alueisiin halutaan parannusta sekä millaisia sähköurakoita on aiemmin tehty.

Taloyhtiön sähköremontti on saatettu aloittaa esimerkiksi putkiremontin yhteydessä nousujohtoremontin avulla, kun esimerkiksi sähkökeskus on päätetty uusia. Tämän jälkeen ja siitä eteenpäin sähköjärjestelmään ei ole kuitenkaan tehty parannuksia. Sähköremontti taloyhtiössä toteutetaan kokonaisvaltaisesti niin, että sähkökeskuksen lisäksi myös kaapeloinnit sekä pistorasiat sekä niiden lukumäärä, sijainti ja maadoitukset uusitaan. Näin saadaan aikaiseksi oikeanlainen vikavirtasuojaus. Myös tietoinfrastruktuurin päivittämistä voi miettiä tehtäväksi samalla kertaa. Antenni-, tele- sekä tietoverkkokaapelointi kannattaa päivittää sähköremontin yhteydessä.

Sähköremontti omakotitalo

Omakotitalon sähköremontti alkaa suunnittelun lisäksi myös usein sähkökeskuksen uusimisella, sillä se on sähköjärjestelmän keskipiste. Sen avulla voidaan sulakkeita hyödyntäen jakaa jännitettä ympäri taloa valaistusta kodinkoneita myöten. Monesti omakotitalon sähkösaneeraus tehdään esimerkiksi pintaremontin yhteydessä, jolloin sähkölinjoihin on helpompi päästä käsiksi.

Sähköremontti vanhaan taloon tulee kyseeseen esimerkiksi rintamamiestalon kohdalla, kun huomataan sähköjärjestelmän puutteita tai paloturvallisuuden kannalta riskisiä asennuksia ja kytkentöjä.

Sähköurakka kilpailutus

Sähköurakoita on monenlaisia ja eri kokoisia. Toiset sähköurakat ovat pienempiä ja ne saattavat liittyä yksinkertaisiin kytkentä- ja asennustöihin. Toiset sähköurakat ovat suurempia, jolloin esimerkiksi kokonaisen kerrostalon sähköjärjestelmä uusitaan pistorasioita ja kaapeleita myöten. Sähköurakoiden kilpailutus kannattaa, sillä kilpailutuksen avulla vertailet helposti sähköurakoitsijat.

Kilpailuta sähköurakointi
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä