Huonekalujen pesu

Huonekalujen pesu – Mitä tarkoittaa huonekalujen pesu?

Huonekalujen pesu

Tarvitsetko palvelua huonekalujen pesu?

Kilpailuta huonekalujen pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Huonekalujen pesu – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 11.09.2023 klo 10:09

Erilaisten huonekalujen puhdistus, pesu sekä tarvittaessa myös desinfiointi, tekee huonekaluista jälleen puhtaat ja tyylikkäät. Pestävä huonekalu voi olla esimerkiksi kankainen nojatuoli tai vaikkapa homeinen sängyn patja.

Mitä maksaa huonekalujen pesu?

Katso hintasivu: Huonekalujen pesu hinta

Saako huonekalujen pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta huonekalujen pesu saa kotitalousvähennystä. Huonekalujen pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 huonekalujen pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Huonekalujen putsaus

Puhdistettava huonekalu kannattaa imuroida käyttäen imurin tekstiilisulaketta. Imuroi kankaan pinta kuitenkin kevyin vedoin, sillä kova hankaaminen voi kuluttaa kangasta. Varmista seuraavaksi, että pestävä pinta on vedenkestävä. Mikäli kaluste ei kestä vettä, täytyy kangas puhdistaa käyttäen pelkästään imurointia tai vaahtopesua.

Painehuuhtelulaite on hyödyllinen laite kankaanpuhdistukseen, sillä se toimii vesi-imurin tavoin. Painehuuhtelulaite suihkuttaa pestävälle pinnalle veden sekä pesuaineen, jonka jälkeen laite imee likaisen pesuaineseoksen takaisin säiliöön. Irrotettavat päälliset on helppo pestä vaikkapa pesukoneessa. 

Esimerkkikohteita:

  • Sohvien pesu
  • Nojatuolien pesu
  • Ruokatuolien pesu
  • Työ- ja toimistotuolien pesu

Homeisten huonekalujen puhdistus

Tavallisimmin hometta muodostuu märkään tai ravinnolliseen eli likaiseen pintaan. Homeen poisto huonekaluista onnistuu pesemällä sekä käsittelemällä tekstiili homedesinfioinnilla.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Huonekalujen pesu

Kilpailuta huonekalujen pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä