Takan puhdistus

Takan puhdistus

Takan puhdistus

Tarvitsetko palvelua
Takan puhdistus?

Kilpailuta takan puhdistus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa takan puhdistus?

Päivitetty: 04.10.2022 klo 11:10

Mitä maksaa takan puhdistus?

Katso hintasivu: Takan puhdistus hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta takan puhdistus saa kotitalousvähennystä. Takan puhdistus on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2024 takan puhdistuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lasin, luukun tai lasiluukun puhdistus

Monissa takoissa on käytössä on lasinen luukku, josta näkee takan sisälle tulipesään. Lasinen materiaali helpottaa esimerkiksi tulen seuraamista, mutta usein se myös likaantuu helposti. Helpoimmalla pääsee, kun siivouksesta huolehtii tarpeeksi usein. Pinttynyt lika on aina haastavampi saada irtoamaan. Jos kotikonstit eivät tepsi, niin sitten vaan ammattilaista paikan päälle.

Puhdistus noesta, kun sitä on ulkopinnoilla

Monesti nokea siirtyy myös takan ulkopuolelle. Noki otetaan pois rappauksesta esimerkiksi pintamateriaaliin yksilöllisesti valitulla puhdistusaineella, joka monesti löytyy jo kotoa valmiina tai viimeistään kaupan hyllyltä. Esimerkiksi valkoisen takan haluaa monesti pidettävän puhtaana, sillä noen peitossa oleva takka ei välttämättä anna esteettisesti haluttua vaikutelmaa.

Tuhkan poisto takasta

Tuhkalla tarkoitetaan palamisesta jääneitä puunosia, jotka kannattaa myös säännöllisesti siivota pois takan sisältä. Tuhkaa jää yleensä takan tulipesään, mutta myös tuhkaluukkuun. Nyt on tärkeää ottaa huomioon, että takka olisi kokonaan viilentynyt ennen puhdistusta. Kuuma tuhka saattaa sulattaa kuljetusastiaan reiän tai aiheuttaa palovammoja jos se joutuu kosketukseen ihon kanssa. Loput tuhkasta voi hoitaa näppärästi esimerkiksi tuhkaimurin avulla.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Takan puhdistus

Kilpailuta takan puhdistus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä