Takka asennettuna

Tarvitsetko palvelua takka asennettuna?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta takka asennettuna 

Takan asennus kannattaa kilpailuttaa

Takka tuo kaivattua lämpöä kylminä ilmoina ja toimii myös sisustuksellisena elementtinä. Voit kilpailuttaa pelkän asennuksen tai takan asennuksineen.

Vertaile takan asentaminen helposti

Minkälaisesta takasta tai sen asennuksesta onkaan kyse, löydät Kodinplazasta erilaisiin takkoihin erikoistuneet yritykset. Etuja:

  • säästä jopa 30% takkojen ja asennusten hinnoissa
  • saat tarjoukset selkeästi näkyviin
  • ensimmäiset tarjoukset takoista jopa 12 minuutissa

Tarjouspyyntöjä

Varaava takka

Haluaisin takan jossa luukut näkyy myös sivuille. Kohteessa ei savuhormia, joten teille tulisi takan asennus ja savupiipun asennus myös. Talo rak -76 tasakatto ja öljylämmitys.
Voiko samaan teräshormiin tms liittää myös toisen tulisijan? jos voi niin haluaisin seinän toiselle puolelle keittiöön puuhellan.
Asennuksen hinnat erikseen?
Paikkakunta Joensuu
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Kohteen rakennusvuosi 1970-luvulla

Uuden varaavantakan asennus

Uusi varaavatakka joka toimii talon tärkeimpänä lämmönlähteenä, silti mahdollisimman pieni kooltaan. Lämmitysala n.60neliötä.
Pinnoitteeksi joko laatta tai tiili.Voin hankkia itse työhön tarvittavat materiaalit, jos niin sovitaan.
Paikkakunta Nokia
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Kohteen rakennusvuosi 1980-luvulla

Asentaminen voidaan tehdä myös jälkikäteen

Uudiskohteet ja uudisrakennukset eivät suinkaan ole ainoita kohteita, johon uuden takan voi asennuttaa. Jälkikäteen tehtävät asennukset ovat mahdollisia toteuttaa yllättävänkin nopeasti, vaikka tulisijan hormi puuttuisikin kokonaan. Monille takka on mieluinen lisä, joka tuo lämpöä syksyn viileistä ilmoista kevään yöpakkasille asti.

Raskasrakenteisissa takoissa huomiota tulee kiinnittää etenkin perustusten vahvuuteen. Esimerkiksi vanhaan taloon ei voi hankkia minkälaista takkaa tahansa. Perustuksia voidaan tarvittaessa vahvistaa tai sitten miettiä kevyempää vaihtoehtoa uudelle takalle.

Varaava takka on kestosuosikki

Varaavan takan suosiota puoltaa ensinnäkin taloudellisuus, mutta myös asumismukavuus. Kyseinen takkatyyppi kerää lämpöä talteen ja luovuttaa sitä tasaisen hitaasti eteenpäin. Säästöjäkin on mahdollista tehdä reilusti, sillä esimerkiksi kovimmilla pakkasilla sähkön käyttötarve vähenee huomattavasti.

Muita asennustöitä

Takkaan liittyviä pienempiä asennustöitä ovat esimerkiksi takan luukun asennus sekä takan eduslasin asennus. Riippumatta työn laajuudesta, jätä rohkeasti tarjouspyyntö Kodinplazaan ja saat mahdollisuuden käyttää ammattilaista apunasi.

Kilpailuta takka asennettuna
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä