Arkkitehti pääsuunnittelijaksi huoneistomuutokseen


Tarjouspyynnön tiedot

Palvelu
Arkkitehti
Paikkakunta
00540, Helsinki
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo

Tarjouspyynnön kuvaus

Haetaan ammattitaitoista arkkitehtia pääsuunnittelijan tehtävään, jolla kokemusta osakehuoneistomuutoksista, näyttöä Helsingin rakennusvalvonnan onnistuneista lupa-asioiden hoidosta ja riittävä pätevyys (ks. https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/ennakkotietoa-rakentamiseen/lupa-hakeminen/) alla kuvattuun hankkeeseen.
Eduksi nähdään myös: 
- Rakennesuunnittelijan pätevyys (tai yhteistyö yhteydet) ja 
- Kokemusta tai osaamista lasi- ja teräsrakenteista, loft tai parvi ratkaisuista ja liittyvistä materiaalivalinnoista
Kyseessä on siis uusi vuonna 2019 rakennettu noin 5m korkea loft asunto, jonka yläkerran kiinteätä parvea laajennetaan:
- ottamalla eteisen päältä oleva tyhjä n.6m2 ylätila käyttöön (tilasta puuttuu lattia ja on tällä hetkellä suljettu vaneri seinällä). - luomalla olohuoneen päälle hieman lisäneliöitä lasilattian muodossa
Lisäksi alustavana ajatuksena että vaihdettaisiin parven nykyisestä metallikaiteesta lasikaiteisiin ja asunnon muu laatoitettu lattia päällystetään vinyylikorkki lattialla (joka myös tulisi tuohon 6m2 tilaan).
Ks. kuva (https://drive.google.com/file/d/1UHVuv17thnpbkuwFI-kBTbGphH4dGrFg/view) hahmottamaan alustavaa ajatusta laajennoksen osalta, jossa:
- Punaisella lisäosa, jossa lattia ihan perus lattiaa (päälle tulee vinyylikorkki). Mustalla "boxitettava" alue (jossa ilman poisto kanava ja parven lattian vesikierron säätö), jolla pyritään mahdollisuuksien mukaan välttymään LVI töiltä.
- Keltaisella läpinäkyvät lasikaiteet
- Sinisellä lasilattiaa, jotka makaa palkkien päällä + palkki joka tekee kolmiolle tukea. Ajatus voisi olla että palkit menisi seinästä seinään niin että saataisiin ehkä riittävästi kantavuutta ilman erillisiä tukitolppia tai kattoon kiinnitystä
Asunnon (C12 7krs.) piirustukset, kuvia ja viedoita (sekä rakennuksen aikana että jälkeen): https://drive.google.com/drive/folders/1X3JERsAlWvvuxH-tcieENURxdw55xw_g?usp=sharing
Ks. samaisen linkin takana myös "Muutostyö" hakemistossa esimerkkikuva jonka tyylistä haetaan lasilattian osalta, jossa on teräspalkit. Olemme toki avoimia myös muille ratkaisu tyypeille kunhan se sopii esteettisesti asuntoon, makuun ja on budjetille sopiva.
Taloyhtiön hallituksen kanssa hankkeesta keskusteltu ja ainakaan alustavasti hallituksella ei hanketta vastaan mitään ole. Lisäksi oltu yhteydessä Helsingin rakennusvalvonnan infoon ja varmistettu että hanke on lupia hakemalla ylipäänsä mahdollinen.
Urakoitsija rakennustyön toteutukseen ja myös sähkösuunnittelun ja sähköasennuksen osalta on jo tiedossa. Kaikki muu hankkeessa vaadittava puuttuu. 
Mikäli projekti kiinnostaa niin toimittaisitteko:
- Vertailukelpoisen tarjouksen sisältäen erittelyn toimitettavasta sisällöstä työmäärä ja hinta erittelyineen
- Kuvauksen siitä mitkä muut asiat tulee hankkeessa toteuttaa, jotka ei teidän kautta tulisi
- Kuvauksen pätevyydestä sekä yrityksestä ja toteutetuista vastaavista hankkeista
Toimitan myös lisätietoja tarvittaessa. Kiitos.

Jätä tarjouspyyntö palvelusta arkkitehti

Löydä sopiva palveluntarjoaja nopeasti & helposti.

Jätä tarjouspyyntö

Löydä tekijä

Kodinplazan avulla vertailet palveluntarjoajat yhdellä tarjouspyynnöllä.