Kerrostaloasunnon väliseinän purku.


Tarjouspyynnön tiedot

Hinta-arvio: 387,50 €

Palvelu
Arkkitehti
Paikkakunta
01300, Vantaa
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo

Tarjouspyynnön kuvaus

Kerrostaloasunnon keittiön ja olohuoneen välisen seinän purkaminen. Mikäli ei onnistu niin vaihtoehtoisesti aukon tekeminen.
Kohde on 1982 valmistunut 3.krs hissitön kerrostalo. Asunto on 3.krs kulmahuoneisto.
Tarjous koskee työhön liittyvän hallinnon hoitamista.

1. Asiaan ja varsinkin toteutuksen ajankohtaan vaikuttaa paljon tarvitseeko lupa kierrättää As Oy:n hallituksen kautta. Olen ymmärtänyt muistini mukaan niin että jos rakennuslupa tarvitaan niin hallituksenkin lupa tarvitaan. Eli olisi äärimmäisen hyvä jos ei tarvita.

2. Liitteenä pohjakuva asunnosta (kameralla paperista) ja kaadettava seinä olisi olohuoneen ja keittiön välinen seinä. Koputellessa on jotakin harkkoa/tiiltä tjsp.

3. Osoite on Lehdokkitie 7, 01300 VANTAA. Arskassa on talo 1 ja 2 mutta isännöitsijältä en ole saanut tietoa kumpi on osoitteen Lehdokkitie 7a talo: 1 vai 2? Toisen on oltava A ja toisen B. Tämä asunto sijaitsee idempänä olevassa rakennuksessa mutta Arskan esikatselu on niin roskaa ettei mitäään tolkkua enkä halua tilata kaikkia 73kpl kuvia.

4. Varmaankin, riippuu myös hinnasta mm. valvonnan saan tarvittaessa ilmaiseksi, järkevää minusta kuitenkin olisi että tämän tarjouksen antaja antaisi tarjouksen ns avaimet käteen periaatteella jotta kokonais vastuu ja tieto olisi yksissä käsissä ja ammattilaiset puhuisivat samaa kieltä keskenään.

5. Seinää en nyt näe eli saattoi olla ENINTÄÄN yksi pistorasia ko. seinässä mutta väitän ettei ollut yhtään.

6. Huono kuva mutta seinän pituus on aikasta tarkkaan 3000mm.

7. JOS ei rakennuslupaa tarvita niin hyvin todennäköisesti edetään varsinkin jos tulisi tehdyksi nopeasti. JOS tarvitaan hallituksenkin lupa (1-2kk?) niin saattaa muuttua suunnitelmat koska purku tulisi tehdä tyhjässä kämpässä.

8. Tekijäsuosituksia (voisi olla tuolla muutakin pikku pintaremppaa) kuunnellaan herkällä korvalla mikä edetään. Jos lopputulos on hyvä hinta/laatu suhteeltaan niin saattaisi olla toinenkin vastaava projekti tiedossa Helsingissä

Jätä tarjouspyyntö palvelusta arkkitehti

Löydä sopiva palveluntarjoaja nopeasti & helposti.

Jätä tarjouspyyntö

Löydä tekijä

Kodinplazan avulla vertailet palveluntarjoajat yhdellä tarjouspyynnöllä.