20 metrisen vaakaviemärin tukoksen avaus ja pesu imuautolla


Tarjouspyynnön tiedot

Palvelu
Viemärin avaus
Paikkakunta
35270, Orivesi
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai vapaa-ajan asunto
Kohteen rakennusvuosi
1960-luvulla tai aiemmin

Tarjouspyynnön kuvaus

60 -luvulla rakennettu yksikerroksinen talo. Viemäri avattu vuosi sitten - taas tukossa. Valurauta?viemärin pituus n. 20 metriä. Noin 10 metriä WC istuimesta 10m/9mm vaijeriavaajan ruuvin päähän tarttuu kovasta esteestä hiuksia yms. Avausrakeita on kaadettu veden kanssa, ei tehoa.
Voi olla hiekkaa putkessa, koska perinteiset likakaivot tyhjentäneen loka-auton kuljettaja yritti vuosi sitten imeä likakaivon purkuputkesta ja sanoit, että kuulostaan hiekalta se rapina. Likakaivot olivat silloinkin ok. Sen jälkeen kävi Jämsästä joku firma avaamassa, mutta nyt taas tukossa. Keittiön osalta (myös astianpesukone) vetää ok. Sauna/pesuhuone ja etenkin se WC viemäri ei toimi.
Kuvaa viemäristä liitoksineen ei ole. Pesuhuone-WC-likakaivot on luultavasti suora linja talon alla. Kaksi perinteistä likakaivoa, jotka tyhjennetty noin kuukausi sitten (Niiden tyhjennykset tehdään sopimuksella kerran vuodessa).
Rasvoja tai muuta vessapaperia isompaa ei ole laitettu viemäriin. Olisiko liitoksesta maata tullut sisään tms. Siksi olisi hyvä kuvata koko pätkä?

Jätä tarjouspyyntö palvelusta viemärin avaus

Löydä sopiva palveluntarjoaja nopeasti & helposti.

Jätä tarjouspyyntö

Löydä tekijä

Kodinplazan avulla vertailet palveluntarjoajat yhdellä tarjouspyynnöllä.