WC-pöntön avaus

WC-pöntön avaus

WC-pöntön avaus

Tarvitsetko palvelua WC-pöntön avaus?

Kilpailuta WC-pöntön avaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

WC-pöntön avaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 29.12.2022 klo 22:12

Onko WC-pönttö tukossa? Jos vessanpönttö ei vedä kunnolla, saattaa ajankohtaiseksi tulla tukkeutuneen WC-pöntön tukoksen aukaisu tai avaaminen.

Mitä maksaa WC-pöntön avaus?

Katso hintasivu: WC-pöntön avaus hinta

Saako WC-pöntön avauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta WC-pöntön avaus saa kotitalousvähennystä. WC-pöntön avaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 WC-pöntön avauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoja WC-pöntön avaamisesta

Imukuppi on ominaisuuksiltaan soveltuvin työväline tukkeutuneen WC-pöntön avaamiseen, mutta ymmärrettävistä syistä kaikilla ei sellaista kuitenkaan kotonaan ole. Jos WC-pytyn avausta haluaa silti yrittää itse, on se mahdollista seuraavalla tavalla.

Ensin WC-pönttöön lisätään reilusti pesuainetta, joka on nestemäisessä muodossa. Tällainen voisi olla esimerkiksi tiskinpesuaine tai vastaava. Pesuaine on koostumukseltaan raskaampaa kuin vesi, joten se painuu WC-pöntön pohjalle. Tämän jälkeen riippuen omasta aikataulustaan, aineen voi antaa vaikuttaa puolesta tunnista yön yli 12 tuntiin. Lopuksi pönttöön kaadetaan lämmintä vettä ämpäristä, jolloin tukoksen pitäisi lähteä liikkumaan eteenpäin viemäristössä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

WC-pöntön avaus

Kilpailuta WC-pöntön avaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä