WC-pöntön avaus

Tarvitsetko palvelua WC-pöntön avaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta WC-pöntön avaus 

Onko WC tukossa?

Toisinaan WC-pönttö saattaa mennä tukkoon eikä tukosta saada auki omin avuin. Silloin paikalle kannattaa pyytää WC-pönttöjen avaukseen erikoistunut tekijä. Oli vessa tukossa kuinka paljon tahansa, saavat Kodinplazan ammattilaiset sen auki.

Myös WC-viemärin avaus

WC-pönttö saattaa tukkeutua monista eri syistä. Jokainen tukos on erilainen, joten ammattilaisen pyytäminen paikan päälle on järkevää joka tapauksessa. Myös tukkeutumisen syytä voidaan arvioida näin paremmin, mikäli tukkeutuminen aiheutuu putkistossa ja on toistuvaa.

Tukkeutuneen WC-pöntön avaaminen on mahdollista myös imukupin avulla, mikäli sellaisen sattuu omistamaan.

Tarjouspyyntöjä

Vessanpöntön tukkeutuman avaus

Kyseessä tällainen pienkerrostalo. Asunto 2. kerroksessa, joka on myöskin ylin kerros. Vesi valuu todella hitaasti pöntöstä viemäriin. Työ pitäisi tehdä kohtalaisen nopealla aikataululla. Soittamalla lisätietoja.
Paikkakunta Espoo
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Kohteen rakennusvuosi 1990-luvulla

WC viemäriputken avaus

WC:n viemäriputki tukossa. Vaatii luultavasti pöntön irroituksen ja paikalleen asennuksen. Epäily vierasesineestä putkistossa. Kyseessä omakotitalo.
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Kohteen rakennusvuosi 2010-luvulla tai myöhemmin

Lisätietoja WC-pöntön avaamisesta

Imukuppi on ominaisuuksiltaan soveltuvin työväline tukkeutuneen WC-pöntön avaamiseen, mutta ymmärrettävistä syistä kaikilla ei sellaista kuitenkaan kotonaan ole. Jos WC-pytyn avausta haluaa silti yrittää itse, on se mahdollista seuraavalla tavalla.

Ensin WC-pönttöön lisätään reilusti pesuainetta, joka on nestemäisessä muodossa. Tällainen voisi olla esimerkiksi tiskinpesuaine tai vastaava. Pesuaine on koostumukseltaan raskaampaa kuin vesi, joten se painuu WC-pöntön pohjalle. Tämän jälkeen riippuen omasta aikataulustaan, aineen voi antaa vaikuttaa puolesta tunnista yön yli 12 tuntiin. Lopuksi pönttöön kaadetaan lämmintä vettä ämpäristä, jolloin tukoksen pitäisi lähteä liikkumaan eteenpäin viemäristössä.

Kilpailuta WC-pöntön avaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä