Salaojakympit Oy
Yritysmuoto
Osakeyhtiö
Henkilöstön määrä
75
Ennakkoperintärekisteri
(kotitalousvähennys mahdollista)
ALV-rekisteri
Työnantajarekisteri
Kaupparekisteri

Löydä paras yritys etsimällesi palvelulle

  • Vastaanota ilmaiseksi alueesi yritysten tarjoukset
  • Nopeuta vertailua ja valitse paras yritys helpommin
Katso kaikki palvelut ja jätä tarjouspyyntö

Yrityksen esittely – Salaojakympit Oy

Salaojakympit Oy:n juuret ovat pitkät ja vahvat
Toiminta sai alkunsa 1960-luvulla pieneltä pohjois-pohjanmaalaiselta paikkakunnalta, Reisjärveltä. Yrityksen kasvutarina kertoo yrittäjien ja koko henkilöstön intohimoisesta asenteesta sekä uskomattomasta asiakastyytyväisyyden voimasta. Tässä yrityksessä taakse ei jätetä mitä tahansa, vaan työ tehdään kuin se tehtäisiin itselle. Yrityksemme on kasvanut alan suurimmaksi ja vahvimmaksi edelläkävijäksi toiminta-alueillamme, Keski-Suomessa, Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla ja Uudellamaalla.

Salaojakympit Oy on rakennusten ulkopuolisten vesien eristämiseen kokonaisvaltaisesti erikoistunut yritys ja 100%:sti kotimainen. Palveluihin kuuluvat salaoja- ja sadevesiremontit.

Palvelua ympäri vuoden
Alan edelläkävijänä Salaojakympit Oy tarjoaa täydellisen kokonaisratkaisun omakotitalojen, pienkiinteistöjen ja taloyhtiöiden tarpeisiin ympäri vuoden, myös talvella. Ammattitaitoisen henkilöstömme ja pitkälle kehitetyn konseptimme ansiosta lupaamme asiakkaillemme markkinoiden parhaimman avaimet käteen -kokonaisuuden!

Laadukasta työvoimaa
Kokonaispalvelukonsepti on hiottu vuosikymmenten saatossa äärimmäisen laadukkaaksi, asiakaslähtöiseksi ja kustannustehokkaaksi! Laatuasentaja-koulutusputkemme tuottaa korkean ja tasalaatuisen osaamistason jokaiselle asennustiimillemme. Luotamme osaamiseemme ja siksi myönnämme myös pidennetyn 5 vuoden asennustyötakuun.

Yrityksen kotisivut: https://www.salaojaremontti.fi/

Käyttäjien suositukset - Salaojakympit Oy

Ari Rautio

Hyvä kartoitus

Antti Manninen

Osmo smolander

Matti Kovanen