Autotallin eristäminen hinta

Kilpailuta autotallin eristäminen

  • Keskihinta: 1 535,00 €
  • Hintavaihtelu: n. 704,00 € - 2 440,00 €
  • Vertaile alueesi yritykset
  • Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %
Kilpailuta autotallin eristäminen ilmaiseksi
Autotallin eristäminen hinta

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Keskihinta
Autotallin sisäremontti
1 120,00 €
Paikkakunta Kouvola
Jätetty 13.10.2018
Autotallin pinta-ala 20 m2 tai alle
Autotallin rakennusvuosi 1970-luvulla

Autotallin sisäremontti

Autotallin mitat: korkeus 220 cm, pituus 580 cm, leveys 280 cm.
Autotallin katto remontoitu 2018. Aluskate ja peltikate.
Ennen remonttia autotallin sisäosat ovat tarvittaessa purettu siten, että jäljellä on lautapanelointi ja katto. Nyt autotallista on purettu kastuneet villat ja kipsilevyt( n. 30%).
Lattia on betonia.
Autotalli on kylmä, mutta ollut aikaisemmalla asukkaalla ns. puolilämmin. Mahdollisesta puolilämpimäksi eristämisestä tarvitsen ammattilaisen konsultointia, jos siihen nähdään tarvetta.
Tarve on ainakin: levytys seiniin ja kattoon(kipsi) ja pieniä sähkötöitä (olemassa olevien pistorasioiden, valaisimien ja kytkimien siirtoja. Mahdollinen eristäminen.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta autotallin eristäminen

Mitä maksaa autotallin eristys?

Autotallin eristyksen hintaan vaikuttavia tekijöitä:

  • autotallin villoitus
  • höyrynsulkumuovien asennus
  • kipsilevyjen kiinnittäminen
  • autotallin rakenteelliset muutokset

Kustannukset autotallien eristyksissä

Villoituksen osalta hintoihin vaikuttavat ostettavan villan määrät. Mitä suuremmasta autotallista on kyse, sitä enemmän villaa tarvitaan. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, kuinka paksua villaa käytetään seinässä autotallin yläpohjan eristämisessä. Autotallin lämmöneristys eli tehdäänkö tallista puolilämmin vai lämmin, vaikuttaa villan paksuuteen. Jos rakennat autotallia samaan aikaan esimerkiksi ystävän kanssa tai tutun kanssa, kannattaa villamateriaaleihin kysyä alennuksia tilausmäärien kasvaessa. Kodinplazassa mukana olevat yritykset ovat jo kilpailuttaneet omat villansa, joten työn teettäminen heidän kauttaan onnistuu myös vaivattomasti.

Autotallin höyrynsulkumuovien tapauksessa tilanne on samanlainen. Mitä enemmän höyrysulkumuovia tilataan tai käytetään niin hinta nousee materiaalien määrän mukana.

Paloturvallisuusmääräykset saattavat vaikuttaa kipsilevyjen hintaan autotallin eristystöissä. Jos autotalli sijaitsee asuinalueella, saattaa rakennusvalvonta määrätä tulipaloturvallisuuden nimessä käyttämään tuplaerikoiskovaa kipsilevyä. Yksinkertainen erikoiskova kipsilevy riittää mainiosti silloin, jos autotalli ei vaadi erityistä paloluokitusta.

Päätetäänkö autotalli tehdä kerralla valmiiksi eristyksineen vai tehdäänkö eristykset myöhemmin, voi vaikuttaa hintaan myös. Yleensä on halvempaa, kun autotalli rakennetaan suoraan puolilämpimäksi tai lämpimäksi. Kustannukset voivat kasvaa, jos kylmä autotalli eristetään jälkikäteen. Jos eristystyöt tehdään jälkeenpäin, kannattaa autotallin oven olla ehdottomasti lämpöeristetty. Muuten koko eristehanke saattaa olla aivan turha.

Kilpailuta autotallin eristäminen hinnat
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä