Autotallin maalaus hinta

Kilpailuta autotallin maalaus

  • Vertaile alueesi maalausyritykset
  • Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %
Kilpailuta autotallin maalaus ilmaiseksi
Autotallin maalaus hinta

Mitä maksaa autotallin maalaus?

Autotallin maalauksen hintaan vaikuttavia tekijöitä on monenlaisia. Halvimmat ja normaalit lattiapinnoitteet kestävät kulutusta heikommin ja lisäksi ne saattavat olla käytössä liukkaampia. Jos autotallin lattia on liukas, on siitä mahdollista päästä eroon tekemällä ensimmäiselle märälle maalipinnalle omatekoinen ”hiekoitus” eli puhaltelemalla hyvin hienorakenteista hiekkaa pinnoille. Kuten monissa tapauksissa, myös autotallin maalaamisessa laatu maksaa hieman enemmän. Noin 30m2-40m2 betonilattian maalaus tai pinnoitus voi maksaa aina noin 300 eurosta 1000 euroonkin asti. Kalliimmissa tapauksissa kaikki sisältyvät hintaan, niin kolojen tasoitukset kuin myös timanttihionnat.

Kustannukset autotallien maalauksissa

Kaksikomponenttiset, liuotteettomat ja itsestään siliävät pinnoitteet voivat olla hieman kalliimpia, mutta ne soveltuvat sisätiloihin, joissa vaaditaan lattian tietynlaista lujuutta. Hintaan vaikuttaa myös, tarvitseeko betonista poistaa betoniliimakerrosta ennen kuin sen päälle maalataan. Jos kyseessä on suurempi pinta tai pinta-ala, saatetaan autotallin maalaus joutua tekemään työparin kanssa. Mitä useampi tekijä autotallia maalaa, sitä suuremmat ovat yleensä kulut.

Myös betonilattian aiempi tai tämänhetkinen kunto vaikuttaa hintaan. Jos lattiassa on paljon kulumia, koloja tai rakoja, tulee ne puhdistaa ”terveeseen” betoniin saakka, jonka jälkeen ne tasoitetaan. Mikäli tasoituksia on paljon, pitää ne hioa ympäröivän lattian tasolle. Yhteenvetona todettakoon, että autotallin maalauksen hinta määrittyy autotallin nykyisestä kunnosta, mitä materiaaleja halutaan käyttää ja kuinka paljon.

Kilpailuta autotallin maalaus hinnat
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä