Autotallin ovet asennus

Tarvitsetko palvelua autotallin ovet asennus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta autotallin ovet asennus

Autotallin ovien asennus kaikkialla Suomessa

Autotallin ovityyppejä on useita erilaisia, joista yleisimmät ovat pariovet, kippiovet sekä nosto-ovet.

Vertaile autotallin oven asentaminen vaivattomasti

Minkälaisia autotallin ovia oletkaan asennuttamassa tai vaihtamassa, löydät autotalliovien ammattiasentajat Kodinplazasta. Tietoa:

  • kulku autotalliin tapahtuu autotallin ovien kautta
  • ovia voidaan varustella eri tavoin: käyntiovet, automaatio jne.
  • asennus tehdään yleensä remontti- tai uudiskohteeseen

Tarjouspyyntöjä

Autotallin ovet asennus

Paikkakunta Helsinki

Nosto-ovi vanhojen pariovien tilalle

Vanhojen puisten pariovien irroittaminen ja uuden nosto-oven paikalleen asennus. Oviaukon koko korkeu 200 ja leveys 244, sähköpistoke valmiina. Nosto-ovi puolilämpimään autotalliin. <br>Tarjouksen voi antaa sekä pelkästä asennuksesta että kokonaispaketista (asennus nosto-ovi, valkoinen vaakalaudoituskuvio)<br>Pellityksen asentamisesta oviaukon alle/eteen voi myös antaa tarjouksen, mutta tämä ei pakollinen.

Paikkakunta Rovaniemi
Autotallin pinta-ala 20 m2 tai alle
Autotallin rakennusvuosi 1980-luvulla
Oven tyyppi Nosto-ovi

Autotallin ovet asennus

Paikkakunta Tampere
Autotallin rakennusvuosi Kohde on rakennusvaiheessa
Oven tyyppi Nosto-ovi

Autotallin nosto-ovi materiaait+ asennus

Täysin viimeistelty asennus kaukoohjauksella. Vanhan pariovien purkaminen ja kaikkien jätteiden poisvienti.<br>oviaukko 2500x2040. Tarjous kaikkineen tarvikkeineen ja käyttövalmiiksi asennettuna. Jätteiden siivous poisvienti.<br>Tarjouksessa eriteltynä tarvikkeet ja työn osuus.

Paikkakunta Tampere
Autotallin pinta-ala 20 m2 tai alle
Autotallin rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin
Oven tyyppi Pariovi

Crawford superior 42 ovi 2300x5000 oven asennus espoossa.

Pyydetään tarjousta mahd pikaisesta asennuksesta kyseiselle autotallinovelle Espoossa. Voi soittaa lisätietoja.

Paikkakunta Espoo
Autotallin pinta-ala 30 - 40 m2
Autotallin rakennusvuosi Kohde on rakennusvaiheessa
Oven tyyppi Nosto-ovi

Nosto-oven moottorisointi

Ostimme jo keväällä nosto-oven nostimen mutta se on edelleen asentamatta ja nyt se olisi vihdoin saatava tehtyä. Paketissa on kaikki tarvittavat osat, laite kaukosäätimineen yms. Tallin katossa on valmiiksi pistoke joten sähkötöitä ei ilmeisesti tarvitse tehdä. Asennus kuulemma on nopea ja helppo tehdä.

Paikkakunta Lohja
Autotallin pinta-ala En osaa sanoa
Autotallin rakennusvuosi 2000-luvulla
Oven tyyppi Nosto-ovi

Autotallin pariovet asennettuna

Autotallin pariovi on ovityyppi, joka nimensä mukaisesti koostuu yleensä kahdesta eri ovesta. Saranat ovat ovien ulkoreunoilla, jolloin pariovet aukeavat ulospäin autotallista nähden. Mittatilaus on yksi vaihtoehto varsinkin silloin, jos oviaukkoon ei tunnu löytyvät oikeanmittaisia tai oikeankokoisia pariovia.

Pariovien teko kannattaa suorittaa niin, että vanhan tai uuden oviaukon kantavat rakenteet huomioidaan mahdollisimman tarkasti tai niitä muutetaan tarpeen mukaan. Olennaista on, että parioven asennus mahdollistaisi niin suuren ovileveyden saavuttamisen kuin vain mahdollista.

Autotallin kippioven asennus tai vaihto

Autotallin kippiovi puolestaan nimensä mukaisesti ”kipataan” auki, joka tarkoittaa kippioven alaosan liikettä hieman ulospäin autotallista, kun samanaikaisesti yläosa liikkuu autotallin sisälle. Liikettä avittaa kippioven jousi, joka vetää oven yläreunaa autotallin sisäänpäin. Kippiovet ovat suosittuja niiden käytettävyyden takia – niiden avaaminen ja sulkeminen on helppoa. Tässäkin tapauksessa myös ovien vaihto on mahdollista, joka tarkoittaa vanhan autotallin oven korvaamista uudella.

Autotallin nosto-ovet asennettuna

Autotallin nosto-ovi on puolestaan usein automatisoitu autotallin ovityyppi, jossa ovi kulkee aika tarkasti kiskoja pitkin. Idea on vähän samanlainen kuin kippiovessa, mutta yleensä nostotyön tekee moottori, josta voidaan käyttää myös nimitystä autotallin oven avaaja. Kuten kaikki autotallin ovet, myös nosto-ovet voidaan varustaa käyntiovella. Useat eri yritykset tarjoavat nosto-ovia asennettuna, joka tarkoittaa ns. avaimet käteen –tyyppistä ratkaisua.

Mittatilaus autotallin ovet

Ei kannata huolestua, vaikka autotallin ovia ei löytyisikään kaupasta sopivan kokoisina, sillä ne voidaan tehdä myös mittatilaustyönä eli mittojen mukaan. Tästä syystä tarkka autotallin oven mitoitus on tärkeää tehdä hyvissä ajoin, sillä sen avulla voidaan kartoittaa erilaisten vaihtoehtojen toteuttamista. Toinen varteenotettava vaihtoehto on rakentaa autotallin sisäaukko oville sopivaksi.

Kilpailuta autotallin ovet asennus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä