Autotallin ovet asennus

Autotallin ovet asennus hinta

Autotallin ovet asennus

Paljonko maksaa autotallin ovet asennus?

Autotallin ovet asennuksen hinta on keskimäärin 1 315 €

Hinnan vaihteluväli 308 € 4 270 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

autotallin ovet asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mitä maksaa autotallin ovet asennus?

Päivitetty: 15.05.2024 klo 15:05

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta autotallin ovet asennus saa kotitalousvähennystä. Autotallin ovet asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 autotallin ovet asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Autotallin pariovet asennettuna

Autotallin pariovi on ovityyppi, joka nimensä mukaisesti koostuu yleensä kahdesta eri ovesta. Saranat ovat ovien ulkoreunoilla, jolloin pariovet aukeavat ulospäin autotallista nähden. Mittatilaus on yksi vaihtoehto varsinkin silloin, jos oviaukkoon ei tunnu löytyvät oikeanmittaisia tai oikeankokoisia pariovia.

Pariovien teko kannattaa suorittaa niin, että vanhan tai uuden oviaukon kantavat rakenteet huomioidaan mahdollisimman tarkasti tai niitä muutetaan tarpeen mukaan. Olennaista on, että parioven asennus mahdollistaisi niin suuren ovileveyden saavuttamisen kuin vain mahdollista.

Autotallin kippioven asennus tai vaihto

Autotallin kippiovi puolestaan nimensä mukaisesti ”kipataan” auki, joka tarkoittaa kippioven alaosan liikettä hieman ulospäin autotallista, kun samanaikaisesti yläosa liikkuu autotallin sisälle. Liikettä avittaa kippioven jousi, joka vetää oven yläreunaa autotallin sisäänpäin. Kippiovet ovat suosittuja niiden käytettävyyden takia – niiden avaaminen ja sulkeminen on helppoa. Tässäkin tapauksessa myös ovien vaihto on mahdollista, joka tarkoittaa vanhan autotallin oven korvaamista uudella.

Autotallin nosto-ovet asennettuna

Autotallin nosto-ovi on puolestaan usein automatisoitu autotallin ovityyppi, jossa ovi kulkee aika tarkasti kiskoja pitkin. Idea on vähän samanlainen kuin kippiovessa, mutta yleensä nostotyön tekee moottori, josta voidaan käyttää myös nimitystä autotallin oven avaaja. Kuten kaikki autotallin ovet, myös nosto-ovet voidaan varustaa käyntiovella. Useat eri yritykset tarjoavat nosto-ovia asennettuna, joka tarkoittaa ns. avaimet käteen –tyyppistä ratkaisua.

Mittatilaus autotallin ovet

Ei kannata huolestua, vaikka autotallin ovia ei löytyisikään kaupasta sopivan kokoisina, sillä ne voidaan tehdä myös mittatilaustyönä eli mittojen mukaan. Tästä syystä tarkka autotallin oven mitoitus on tärkeää tehdä hyvissä ajoin, sillä sen avulla voidaan kartoittaa erilaisten vaihtoehtojen toteuttamista. Toinen varteenotettava vaihtoehto on rakentaa autotallin sisäaukko oville sopivaksi.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Autotallin ovet asennus hinta

Kilpailuta autotallin ovet asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä