Autotallin ovet asennus

Autotallin ovet asennus hinta

Autotallin ovet asennus

Paljonko maksaa autotallin ovet asennus?

Autotallin ovet asennuksen hinta on keskimäärin 1 613 €

Hinnan vaihteluväli 308 € – 4 270 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Autotallin ovet asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Autotallin ovet asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 16.11.2022 klo 22:11

Autotallin pariovet asennettuna

Autotallin pariovi on ovityyppi, joka nimensä mukaisesti koostuu yleensä kahdesta eri ovesta. Saranat ovat ovien ulkoreunoilla, jolloin pariovet aukeavat ulospäin autotallista nähden. Mittatilaus on yksi vaihtoehto varsinkin silloin, jos oviaukkoon ei tunnu löytyvät oikeanmittaisia tai oikeankokoisia pariovia.

Pariovien teko kannattaa suorittaa niin, että vanhan tai uuden oviaukon kantavat rakenteet huomioidaan mahdollisimman tarkasti tai niitä muutetaan tarpeen mukaan. Olennaista on, että parioven asennus mahdollistaisi niin suuren ovileveyden saavuttamisen kuin vain mahdollista.

Autotallin kippioven asennus tai vaihto

Autotallin kippiovi puolestaan nimensä mukaisesti ”kipataan” auki, joka tarkoittaa kippioven alaosan liikettä hieman ulospäin autotallista, kun samanaikaisesti yläosa liikkuu autotallin sisälle. Liikettä avittaa kippioven jousi, joka vetää oven yläreunaa autotallin sisäänpäin. Kippiovet ovat suosittuja niiden käytettävyyden takia – niiden avaaminen ja sulkeminen on helppoa. Tässäkin tapauksessa myös ovien vaihto on mahdollista, joka tarkoittaa vanhan autotallin oven korvaamista uudella.

Autotallin nosto-ovet asennettuna

Autotallin nosto-ovi on puolestaan usein automatisoitu autotallin ovityyppi, jossa ovi kulkee aika tarkasti kiskoja pitkin. Idea on vähän samanlainen kuin kippiovessa, mutta yleensä nostotyön tekee moottori, josta voidaan käyttää myös nimitystä autotallin oven avaaja. Kuten kaikki autotallin ovet, myös nosto-ovet voidaan varustaa käyntiovella. Useat eri yritykset tarjoavat nosto-ovia asennettuna, joka tarkoittaa ns. avaimet käteen –tyyppistä ratkaisua.

Mittatilaus autotallin ovet

Ei kannata huolestua, vaikka autotallin ovia ei löytyisikään kaupasta sopivan kokoisina, sillä ne voidaan tehdä myös mittatilaustyönä eli mittojen mukaan. Tästä syystä tarkka autotallin oven mitoitus on tärkeää tehdä hyvissä ajoin, sillä sen avulla voidaan kartoittaa erilaisten vaihtoehtojen toteuttamista. Toinen varteenotettava vaihtoehto on rakentaa autotallin sisäaukko oville sopivaksi.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

"Oli helppo käyttää, yhteydenottoja tuli sopivasti ja pystyin valitsemaan helposti. Viestitys kävi myös näppärästi."

J

Jaana

Autotallin ovet asennus hinta

Kilpailuta autotallin ovet asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä