Näin tehdään jääkaapin ilmeenmuutos

Julkaistu 26.04.2018 - Päivitetty 09.08.22

Jääkaapin yleisimmät värit ovat harmaa ja valkoinen. Mikäli nämä värit alkavat vuosien saatossa kyllästyttämään, katso Kodinplazan keräämät vinkit jääkaapin ilmeenmuutoksesta. 

1. Liitutaulumaalilla luovuutta arkeen

Miltä näyttäisi jääkaappi, jonka pinta on maalattu liitutaulumaalilla? Asiaan perehtymättömille tiedoksi, että liitutaulumaalia voidaan käyttää monille eri pinnoille ja pinnoitteille. Sen avulla maalatulle pinnalle pystyy esimerkiksi piirtämään tai kirjoittamaan liidun avulla – aivan kuten koulussakin!

2. Kuvioitu tapetti herättää huomiota

Totta kai myös tavallinen tapetti käy, mutta kuvioitu tapetti on hieman räikeämpi ja saa jääkaapin pinnan erottumaan takuuvarmasti sen taustasta tai muusta keittiöstä. Jääkaapin muodonmuutos ei ole niin vaikea toteuttaa, kuin mitä aluksi saattaisi luulla. Monet päällysteet vaativat ainoastaan jääkaapin kahvan irrottamisen toimenpiteen ajaksi.

3. Jääkaapin panelointi? Kyllä!

Kolmas ja viimeinen vaihtoehto on huomattavasti haasteellisin, sillä siinä joutuu jo hieman nikkaroimaan. Tällä menetelmällä jääkaappi ikään kuin päällystetään kaapin ovella – tylsä jääkaappi on kohta enää vain muisto!

Lähde: thisoldhouse.com

Tunnisteet: Vinkit, Vinkit, Jääkaappi, Sisustus