Hormin putkitus

Tarvitsetko palvelua hormin putkitus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta hormin putkitus

Hormien putkitus kannattaa kilpailuttaa

Hormiputki on hormin sisälle asennettava putki, jonka avulla vanhan hormin toimintaa voidaan parantaa.

Vertaile hormin sukitus helposti

Minkälaista hormia oletkaan putkittamassa tai sukittamassa, löydät hormiputkitusten ammattilaiset Kodinplazasta. Tietoa:

  • hormiputken asentaminen on nopeaa
  • hormiputkilla on erilaisia ominaisuuksia: jäykkä, taipuisa, haponkestävä jne.
  • erittäin edullinen tapa kunnostaa vanha hormi

Tarjouspyyntöjä

Hormin putkitus

Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Hormin asennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin

Hormiputki – taipuisa vai jäykkä?

Jäykkiä ja haponkestäviä putkia on saatavilla useina eri kokoina sekä pituuksina. Yleisimmät kokoluokat ovat paksuudeltaan 0,5 mm – 1,0 mm ja niiden pituudet vaihtelevat 200 mm – 1 000 mm välillä. Jäykät hormiputket soveltuvat erityisesti suoriin hormeihin.

Taipuisat ja haponkestävät putket nimensä mukaisesti muotoutuvat hormin erilaisiin muotoihin, joten ei haittaa vaikka hormi tekisi parikin mutkaa matkalla ylös. Etenkin vermikuliittieristeen käyttö on suositeltavaa yhdessä hormiputken kanssa.

Savuhormin putkitus käy nopeasti

Putkitus eli sukitus on yllättävänkin helppoa ja nopea tapa korjata perusteellisesti hormin sisäpinta. Uusi putki eli ”sukka” on yhtä tehokas ja toimii yhtä hyvin kuin alkuperäinenkin hormi. Tilanteesta riippuen sukitus on mahdollista tehdä koko hormiin pituudelle tai vaihtoehtoisesti pelkästään sen yläosaan. Etenkin kondensoivissa tulisijoissa putkien käyttö on enemmän kuin suositeltavaa. Esimerkkejä tällaisista ovat erilaiset öljykattilat sekä kaasu- tai pellettikattilat.

Hormiputki kiukaaseen

Pelletti- sekä muiden hakekattiloiden lisäksi esimerkiksi kiukaan tai saunan hormiputki on järkevää asentaa, sillä niiden savukaasut ovat lämpötiloiltaan erittäin korkeita. Huomionarvoinen asia ovat myös kondenssiyhteiden asennus, joiden avulla voidaan hallita ja kerätä kondensoitunut vesi pois putkiston seinämien pinnoilta.

Kilpailuta hormin putkitus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä