Kodinplazan hyödyt

  • Suomen suurin tarjouspyyntöpalvelu
    Yli 9 200 yrityksen tiedot

  • Useita tarjouksia yhdellä tarjouspyynnöllä
    Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa

  • 100% ilmainen käyttää
    Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen

Selvitä remontin kustannusarvio kaikkialla Suomessa

Oletko teettämässä remonttia, mutta et tiedä vielä tekijää tai remontin hintaa? Me Kodinplazalla autamme sinua kilpailuttamaan remonttisi sekä hankkimaan mistä tahansa kodin ja kiinteistön palveluita useita tarjouksia. Monesti remontin kustannusarvio selviää jopa minuuteissa tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Tarvitset sitten pientä pintaremonttia tai suurempaa huoneistoremonttia, löydät Kodinplazasta ammattitaitoiset, luotettavat sekä taustatarkistetut yritykset.

Vastaanota remontti tarjoukset helposti sähköpostiisi

Aina kun yritys katsoo tarjouspyyntöösi liittyvät tarkemmat tiedot tai lähettää sinulle alustavan hinta-arvion, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Suosittelemme sinua kuitenkin aina myös jättämään puhelinnumerosi niin yritys voi tarvittaessa soittaa sinulle ja keskustella tarkemmin remontin yksityiskohdista. Monesti hinta-arviota ei ole mahdollista tai mielekästä antaa ilman tarvittavia lisätietoja.

Miksi pyytäisit remontistasi useita tarjouksia? Tämä on hyvä kysymys ja siihen voi olla useitakin perusteluita. Ensimmäiseksi, et varmastikaan halua maksaa turhaa ylihintaa remontista. Toisaalta et halua myöskään teettää remonttia aivan liian halvalla, sillä silloin myös laatu saattaa kärsiä. Jos pyydät tarjouksen vain yhdeltä yritykseltä, et välttämättä tiedä mihin väliin hinta ja palvelukokonaisuus istuvat. Hintataso ja palveluiden sisältö on monesti helppo hahmottaa jo kolmella eri tarjouksella.

Toiseksi, haluat myös mielenrauhan remonttisi sujuvuudesta. Kilpailuttamalla useita yrityksiä löydät todennäköisemmin yrityksen, joka ymmärtää tarpeesi remonttiin liittyen ja jolla on myös aiempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä.