Ikkunan eristäminen

Ikkunan eristäminen hinta

Ikkunan eristäminen

Paljonko maksaa ikkunan eristäminen?

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Ikkunan eristämisten hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Ikkunan eristäminen – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 20.10.2022 klo 16:10

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta ikkunan eristäminen saa kotitalousvähennystä. Ikkunan eristäminen on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 ikkunan eristämisten kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Ikkunan tilkerako ottaa huomioon rakenteiden elämisen

Polyuretaanivaahdot ovat yleisiä eristeitä, joita käytetään etenkin ikkunoiden asennuksen ja eristyksen apuna. Polyuretaanivaahto eristää hyvin lämpöä sekä ulkoa tulevaa ääntä. Näiden lisäksi kosteus ei imeydy siihen, mikä saattaisi tarkoittaa kosteusongelmia myöhemmin. Kun vaahtoa ruiskutetaan ikkunaelementin rakenteisiin, on sopiva määrä syytä huomioida huolellisesti. Mikäli vaahtoa laitetaan liikaa, saattaa sen laajentuminen aiheuttaa ikkunan karmien vääntymistä.

Oikea määrä vaahdolle mitoitetaan yleensä niin, että se täyttää noin 60–70% tilkeraosta. Vaikka polyuretaanivaahto kovettuukin kiinteäksi ja tukevaksi aineeksi, tulee ikkunaelementti silti aina kiinnittää rakenteisiin mekaanisesti. Jos pinnat ovat erityisen kuivat ja samoin olosuhteet, saattaa vesiruiskulla pintojen kostuttaminen olla tarpeellista.

Kun vaahto on kuivunut, saattaa sitä monesti olla pursunut reunojen yli. Ylimääräisen eristeen voi ottaa pois esimerkiksi leikkaamalla, mutta silloin täytyy olla varma siitä, että eriste on kuivunut kunnolla.

Ikkunan jokaiselle puolelle olisi hyvä jättää noin 1,5–3,5 senttimetriä tilaa, ettei uretaanisauma repeä myöhemmin liian ahtaan välin takia.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Vanhan kaivon pesua ja kunnon arviointia olin vailla. Jo muutamassa päivässä sain tarjouksia, joista löytyi just meidän tarpeisiin sopiva tekijä. Nyt on sovittu, että palataan ajankohtaisesti asiaan."

J

Jo

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Oli helppo käyttää, yhteydenottoja tuli sopivasti ja pystyin valitsemaan helposti. Viestitys kävi myös näppärästi."

J

Jaana

Ikkunan eristäminen hinta

Kilpailuta ikkunan eristäminen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä