Lokakaivon tyhjennys

Lokakaivon tyhjennys hinta

Lokakaivon tyhjennys

Paljonko maksaa lokakaivon tyhjennys?

Lokakaivon tyhjennyksen hinta on keskimäärin 184 €

Hinnan vaihteluväli 129 € – 331 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Lokakaivon tyhjennyksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Lokakaivon tyhjennys – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 28.11.2022 klo 15:11

Lisätietoja lokakaivojen tyhjennyksestä

Suomessa myös haja-asutusalueilla sijaitsevien kiinteistöjen tulee olla mukana jätehuollon piirissä. Paikallisilta yrityksiltä tai miksi ei valtakunnallisesti toimiviltakin yrityksiltä voi tilata suoraan lokakaivojen tyhjennykset.

Loka-auton tuloa varten on hyvä valmistautua jo etukäteen. Näin loka-auto tyhjennys saadaan sujumaan nopeasti ja mallikkaasti. Ensimmäinen huomioitava asia on portti, mikäli sellainen tontilla on. Jos kiinteistön asukkaat eivät ole paikalla, pitää portin olla auki loka-autoa varten. Jos tyhjennys tehdään talvisaikaan, on hyvä huolehtia myös lumitöiden tekemisestä, jotta loka-auto pääsee liikkumaan kohteessa.

Kolmanneksi kannattaa myös huolehtia, että alueella on tilaa isommalle loka-autolle ja että tie pystyy kantamaan loka-auton painon. Ajoväylä on hyvä pitää tyhjennyksen ajan vapaana lapsista tai lemmikeistä. Kun lokakaivojen koko ja lukumäärä on tiedossa, löytää loka-auton kuljettaja ne helposti ja pääsee tekemään lokasäiliön tyhjennystyöt.

Aiheesta muualla:
Talousjätevesien käsittely viemäriverkostojen ulkopuolisilla alueilla, Valtioneuvoston asetus

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

Lokakaivon tyhjennys hinta

Kilpailuta lokakaivon tyhjennys hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä