Asuntokuvaus

Asuntokuvaus – Mitä tarkoittaa asuntokuvaus?

Asuntokuvaus

Tarvitsetko palvelua asuntokuvaus?

Kilpailuta asuntokuvaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Asuntokuvaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 29.06.2023 klo 14:06

Ammattitaitoinen kiinteistökuvaus tuo esiin asunnon parhaat puolet. Pyydä paikalle asuntokuvaaja, kun haluat myydä, vuokrata tai muuten vain ottaa laadukkaita kuvia asunnostasi. Tyypillisimmät tavat tehdä asunnon kuvaaminen on valokuvaus, videokuvaus sekä ilmakuvaus.

Mitä maksaa asuntokuvaus?

Katso hintasivu: Asuntokuvaus hinta

Saako asuntokuvauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta asuntokuvaus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Asunnon kuvaus myyntiä varten on yleistä

Asunnon kuvaus myyntiä varten on koko ajan suositumpaa, sillä yhä useammat kiinteistöt ja asunnot laitetaan internetiin esille. Kuvien merkitys on erittäin suuri, jotta potentiaalisia ostoehdokkaita saadaan käymään paikan päälle. Laadukkaat kuvat kertovat asunnosta enemmän kuin tuhat sanaa ja taitava asuntojen valokuvaaja saa välitettyä halutun tunnelman ostajalle jo pelkästään kuvien perusteella.

Asuntojen valokuvaus voidaan tehdä monesta eri syystä

Asuntojen valokuvaus voidaan tehdä yhtälailla myös esimerkiksi vuokrausta varten. Vuokra-asunnon valokuvaus saa vuokra-asunnon näyttämään tyylikkäältä ja siistiltä, jolloin vuokraehdokkaiden lukumäärä kasvaa. Mitä enemmän vuokraehdokkaita, sitä enemmän arvokasta valinnanvaraa vuokralaisen suhteen. Muista: kiinteistökuvaus luo ensivaikutelman uudesta kodista.

Asunnon ilmakuvaus helpottaa kokonaiskuvan hahmottamista

Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai muun asunnon ilmakuvaus auttaa hahmottamaan paremmin myös kohteen välitöntä ympäristöä. Monet teettävät ilmakuvauksesta otetun kuvan esimerkiksi tauluksi olohuoneen seinälle.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Vuokravälitys
Asuntokuvaus

Kilpailuta asuntokuvaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä