Jääkaapin pesu

Jääkaapin pesu hinta

Jääkaapin pesu

Paljonko maksaa jääkaapin pesu?

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Jääkaapin pesun hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Jääkaapin pesu – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 14.12.2020 klo 14:12

Jääkaapin puhdistus maksaa keskimäärin noin 60,00 € – 350,00 € riippun jääkaapin koosta, kunnosta sekä siitä, puhdistetaanko myös pakastin.

Miten jääkaapin pesun hinta muodostuu?

Jääkaapin pesun hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • minkäkokoisesta jääkaapista on kyse
  • kuinka likainen jääkaappi on
  • kuinka kauan jääkaapin puhdistamiseen kuluu
  • puhdistetaanko samalla myös pakastin

Saako jääkaapin pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta jääkaapin pesu saa kotitalousvähennystä. Jääkaapin pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 jääkaapin pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa jääkaapille tehtävistä puhdistuksista

Jääkaappi likaantuu helposti, sillä se on yleensä jatkuvalla käytöllä. Joskus myös jääkaappiin saattaa unohtua elintarvikkeita pitkäksikin aikaa. Monet voimakkaasti värjäävät kasvikset, marjat tai hedelmät saattavat jättää myös helposti jälkensä jääkaappiin. Toistuvalla jääkaapin puhdistamisella voidaan erilaiset jääkaappi pitää puhtaana sekä erilaisten hajujen syntyminen ehkäistä.

Mikä puhdistusaine sopii jääkaapille?

Jääkaappien puhdistukseen on siihen varta vasten tarkoitettuja hygieenisiä puhdistusaineita. Puhdistusaineita valittaessa kannattaa valita sellainen, josta ei mahdollisesti jää mitään elintarvikkeisiin tarttuvia kemikaaleja.

Jääkaapin puhdistamisessa sekä hajunpoistossa voidaan käyttää:

  • Soodaa
  • Etikan ja veden seosta
  • Sitruunaa

Miten jääkaapin puhdistus tehdään?

Jääkaapin puhdistaminen alkaa yleensä jääkapin tyhjentämisellä sekä merkistä ja ominaisuuksista riippuen jääkaapin sulattamisella. Jääkaappi voidaan asettaa myös sulatusasentoon tai kytkeä suoraan pois päältä. Tarkista samalla, ettei jääkaapin sulamisvesiaukko ole tukossa. Jos jääkaapin poistovesiaukko on tukossa, voivat jääkaapin sulamisvedet valua ikävästi lattialle. Kaiken varalta kannattaa kuitenkin jääkaapin eteen asettaa vaikkapa pyyhe ennen sulatustoimenpidettä.

Kun jääkaappi on tarpeen mukaisesti sulanut tarpeeksi, voidaan erilaiset jääkaapin hyllyt sekä lokerikot poistaa jääkaapista. Tämä helpottaa itse jääkaapin seinämien sekä irtoavien osien puhdistamista. Kun puhdistus on saatu tehtyä, voidaan lokerot asettaa takaisin paikoilleen sekä kytkeä jääkaappi taas päälle.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

Jääkaapin pesu hinta

Kilpailuta jääkaapin pesu hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä