Jääkaapin pesu

Jääkaapin pesu

Jääkaapin pesu

Tarvitsetko palvelua jääkaapin pesu?

Kilpailuta jääkaapin pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Jääkaapin pesu – Mitä tarkoittaa jääkaapin pesu?

Päivitetty: 14.12.2020 klo 14:12

Jääkaappi voi likaantua helposti, sillä se on yleensä jatkuvalla käytöllä. Jääkaapin tai pakastimen puhdistus kannattaa tehdä säännöllisesti.

Mitä maksaa jääkaapin pesu?

Katso hintasivu: Jääkaapin pesu hinta

Saako jääkaapin pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta jääkaapin pesu saa kotitalousvähennystä. Jääkaapin pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 jääkaapin pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa jääkaapille tehtävistä puhdistuksista

Jääkaappi likaantuu helposti, sillä se on yleensä jatkuvalla käytöllä. Joskus myös jääkaappiin saattaa unohtua elintarvikkeita pitkäksikin aikaa. Monet voimakkaasti värjäävät kasvikset, marjat tai hedelmät saattavat jättää myös helposti jälkensä jääkaappiin. Toistuvalla jääkaapin puhdistamisella voidaan erilaiset jääkaappi pitää puhtaana sekä erilaisten hajujen syntyminen ehkäistä.

Mikä puhdistusaine sopii jääkaapille?

Jääkaappien puhdistukseen on siihen varta vasten tarkoitettuja hygieenisiä puhdistusaineita. Puhdistusaineita valittaessa kannattaa valita sellainen, josta ei mahdollisesti jää mitään elintarvikkeisiin tarttuvia kemikaaleja.

Jääkaapin puhdistamisessa sekä hajunpoistossa voidaan käyttää:

  • Soodaa
  • Etikan ja veden seosta
  • Sitruunaa

Miten jääkaapin puhdistus tehdään?

Jääkaapin puhdistaminen alkaa yleensä jääkapin tyhjentämisellä sekä merkistä ja ominaisuuksista riippuen jääkaapin sulattamisella. Jääkaappi voidaan asettaa myös sulatusasentoon tai kytkeä suoraan pois päältä. Tarkista samalla, ettei jääkaapin sulamisvesiaukko ole tukossa. Jos jääkaapin poistovesiaukko on tukossa, voivat jääkaapin sulamisvedet valua ikävästi lattialle. Kaiken varalta kannattaa kuitenkin jääkaapin eteen asettaa vaikkapa pyyhe ennen sulatustoimenpidettä.

Kun jääkaappi on tarpeen mukaisesti sulanut tarpeeksi, voidaan erilaiset jääkaapin hyllyt sekä lokerikot poistaa jääkaapista. Tämä helpottaa itse jääkaapin seinämien sekä irtoavien osien puhdistamista. Kun puhdistus on saatu tehtyä, voidaan lokerot asettaa takaisin paikoilleen sekä kytkeä jääkaappi taas päälle.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Jääkaapin pesu

Kilpailuta jääkaapin pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä