Jääkaapin pesu

Tarvitsetko palvelua jääkaapin pesu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta jääkaapin pesu

Jääkaapin säännöllinen puhdistaminen pitää bakteerit loitolla

Jääkaappi tulee puhdistaa säännöllisin väliajoin. Kun puhdistus tehdään tarpeeksi usein, ei jääkaappiin ehdi kertyä turhaa likaa tai suuria määriä bakteereja.

Vertaile jääkaappien puhdistustöitä tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisesta jääkaapin puhdistustyöstä onkaan kyse, löydät erilaisiin pesuihin erikoistuneet ammattilaiset Kodinplazasta. Jääkaapin pesemiseen liittyy:

  • jääkaapin mahdollinen sulattaminen
  • oikeiden puhdistusaineiden sekä välineiden valitseminen
  • jääkaapin puhdistuksen tekeminen

Lisätietoa jääkaapille tehtävistä puhdistuksista

Jääkaappi likaantuu helposti, sillä se on yleensä jatkuvalla käytöllä. Joskus myös jääkaappiin saattaa unohtua elintarvikkeita pitkäksikin aikaa. Monet voimakkaasti värjäävät kasvikset, marjat tai hedelmät saattavat jättää myös helposti jälkensä jääkaappiin. Toistuvalla jääkaapin puhdistamisella voidaan erilaiset jääkaappi pitää puhtaana sekä erilaisten hajujen syntyminen ehkäistä.

Mikä puhdistusaine sopii jääkaapille?

Jääkaappien puhdistukseen on siihen varta vasten tarkoitettuja hygieenisiä puhdistusaineita. Puhdistusaineita valittaessa kannattaa valita sellainen, josta ei mahdollisesti jää mitään elintarvikkeisiin tarttuvia kemikaaleja.

Jääkaapin puhdistamisessa sekä hajunpoistossa voidaan käyttää:

  • Soodaa
  • Etikan ja veden seosta
  • Sitruunaa

Miten jääkaapin puhdistus tehdään?

Jääkaapin puhdistaminen alkaa yleensä jääkapin tyhjentämisellä sekä merkistä ja ominaisuuksista riippuen jääkaapin sulattamisella. Jääkaappi voidaan asettaa myös sulatusasentoon tai kytkeä suoraan pois päältä. Tarkista samalla, ettei jääkaapin sulamisvesiaukko ole tukossa. Jos jääkaapin poistovesiaukko on tukossa, voivat jääkaapin sulamisvedet valua ikävästi lattialle. Kaiken varalta kannattaa kuitenkin jääkaapin eteen asettaa vaikkapa pyyhe ennen sulatustoimenpidettä.

Kun jääkaappi on tarpeen mukaisesti sulanut tarpeeksi, voidaan erilaiset jääkaapin hyllyt sekä lokerikot poistaa jääkaapista. Tämä helpottaa itse jääkaapin seinämien sekä irtoavien osien puhdistamista. Kun puhdistus on saatu tehtyä, voidaan lokerot asettaa takaisin paikoilleen sekä kytkeä jääkaappi taas päälle.

Kilpailuta jääkaapin pesu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä