Keraamisen lieden puhdistus

Keraamisen lieden puhdistus hinta

Keraamisen lieden puhdistus

Paljonko maksaa keraamisen lieden puhdistus?

Vertaile alueesi siivousyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Keraamisen lieden puhdistuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Keraamisen lieden puhdistus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 14.05.2020 klo 20:05

Lisätietoa keraamisen lieden puhdistuksesta

Keraaminen liesi on perinteisempää keittotasoa herkempi pinta erilaisille naarmuille sekä kolhuille. Tämän takia keraamisen pinnan puhdistaminen voi olla huomattavasti tavallista liesitasoa hankalampaa.

Lähtökohtaisesti keraamisella liedellä tulee käyttää sille kuuluvia keittovälineitä, jotka eivät jätä yhtä helposti jälkiä tai naarmuja keraamiselle pinnalle. Myös keittovälineiden pohjat kannattaa aina puhdistaa ennen niiden käyttämistä. 

Kun keraamisen lieden pintaa pidetään jatkuvasti puhtaana, ei sen pintaakaan ehdi muodostua liikaa epäpuhtauksia tai muita pinttymiä. Mikäli pintaan jää paistokertojen välissä likaa, palavat ne helposti yhä uudelleen ja uudelleen kiinni. Puhdistuksen tekeminen on myös sitä hankalampaa, mitä pidempi aika puhdistusten välissä on ollut.

Keraamisen liedenpinnan puhdistaminen itse

Lieden pintaan kannattaa käyttää hellävaraista mikrokuituliinaa, joka ei oikein käytettynä naarmuta puhdistuspintaa. Puhdistamiseen voi käyttää mietoa käsiastianpesuliuosta joka lopuksi pyyhitään pois. Kostea pinta voidaan erikseen vielä kuivata

Kiinteä lika kannattaa puhdistaa keraamiselta liedeltä käyttäen joko itse lieden mukana tulleella tai erikseen hankitulla keraamisen lieden puhdistusvälineellä, joka muistuttaa hieman lastaa tai partakoneen terää. Tahrojen poistamiseen on suositeltavaa käyttää keraamisille liesille tarkoitettuja puhdistusaineita.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Oli helppo käyttää, yhteydenottoja tuli sopivasti ja pystyin valitsemaan helposti. Viestitys kävi myös näppärästi."

J

Jaana

Keraamisen lieden puhdistus hinta

Kilpailuta keraamisen lieden puhdistus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä