Keraamisen lieden puhdistus

Tarvitsetko palvelua keraamisen lieden puhdistus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi siivousyritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta keraamisen lieden puhdistus

Puhdistus keraamiselle liedelle

Keraamisen lieden puhdistaminen naarmuttamatta voi olla hankalaa. Oikeilla työtavoilla sekä menetelmillä myös keraamisen pinnan puhdistaminen on mahdollista.

Vertaile keraamisen lieden puhdistustöitä tarjoavat siivousyritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisesta puhdistustarpeesta onkaan kyse, löydät siivousalan ammattilaiset kätevästi Kodinplazasta. Keraamisen lieden puhdistamiseen liittyy:

  • oikeiden työvälineiden sekä puhdistusaineiden valitseminen
  • oikean työtavan valitseminen
  • siistin lopputuloksen saavuttaminen naarmuttamatta puhdistettavaa pintaa

Lisätietoa keraamisen lieden puhdistuksesta

Keraaminen liesi on perinteisempää keittotasoa herkempi pinta erilaisille naarmuille sekä kolhuille. Tämän takia keraamisen pinnan puhdistaminen voi olla huomattavasti tavallista liesitasoa hankalampaa.

Lähtökohtaisesti keraamisella liedellä tulee käyttää sille kuuluvia keittovälineitä, jotka eivät jätä yhtä helposti jälkiä tai naarmuja keraamiselle pinnalle. Myös keittovälineiden pohjat kannattaa aina puhdistaa ennen niiden käyttämistä. 

Kun keraamisen lieden pintaa pidetään jatkuvasti puhtaana, ei sen pintaakaan ehdi muodostua liikaa epäpuhtauksia tai muita pinttymiä. Mikäli pintaan jää paistokertojen välissä likaa, palavat ne helposti yhä uudelleen ja uudelleen kiinni. Puhdistuksen tekeminen on myös sitä hankalampaa, mitä pidempi aika puhdistusten välissä on ollut.

Keraamisen liedenpinnan puhdistaminen itse

Lieden pintaan kannattaa käyttää hellävaraista mikrokuituliinaa, joka ei oikein käytettynä naarmuta puhdistuspintaa. Puhdistamiseen voi käyttää mietoa käsiastianpesuliuosta joka lopuksi pyyhitään pois. Kostea pinta voidaan erikseen vielä kuivata

Kiinteä lika kannattaa puhdistaa keraamiselta liedeltä käyttäen joko itse lieden mukana tulleella tai erikseen hankitulla keraamisen lieden puhdistusvälineellä, joka muistuttaa hieman lastaa tai partakoneen terää. Tahrojen poistamiseen on suositeltavaa käyttää keraamisille liesille tarkoitettuja puhdistusaineita.

Kilpailuta keraamisen lieden puhdistus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä